Δύο θέσεις Μηχανικών Υπολογιστών ή Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

09:47 15/2/2014 - Πηγή: PC Nea
To Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 και του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» υλοποιεί το έργο VISPA: «Validation of Time and Space Partitioning (TSP) architectures in emerging spacecraft/satellite on-board applications» («Επικύρωση των αρχιτεκτονικών χωρο-χρονικού διαχωρισμού (TSP) για τον τομέα των αναδυόμενων αεροδιαστημικών / δορυφορικών επί του σκάφους εφαρμογών») που εντάσσεται στη δράση
«Διμερής Ε & Τ Συνεργασία Ελλάδας - Κίνας 2012-2014».

Η χρονική διάρκεια του φυσικού αντικειμένου είναι 24 μήνες.

Το Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς προτίθεται να συνεργαστεί με σύμβαση ανάθεσης έργου με δύο (2) φυσικά πρόσωπα, με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης έως 30/09/2015 και με δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης σε ενδεχόμενη παράταση της διάρκειας
του έργου.

Αντικείμενο Απασχόλησης: Έρευνα, σχεδίαση και ανάπτυξη υποστηρικτικών εργαλείων λογισμικού για την επαλήθευση και την επικύρωση της αρχιτεκτονικής χωρο-χρονικού διαχωρισμού του έργου VISPA.
Ειδικότερα, την ανάπτυξη ενσωματωμένων υποσυστημάτων ανάλυσης της απόδοσης για την συλλογή και την ανάλυση χρονικών πληροφοριών από τις δορυφορικές/αεροδιαστημικές εφαρμογές του σκάφους, προκειμένου να παρέχουν εκτιμήσεις του χρόνου εκτέλεσης. Αυτά τα υποσυστήματα θα αποθηκεύουν και θα αναλύουν τα καταχωρημένα γεγονότα και τις χρονοσφραγίδες, επιτρέποντας την ανάλυση της απόδοσης των ενσωματωμένων δορυφορικών/αεροδιαστημικών εφαρμογών του.

Απαραίτητα προσόντα:
Α1. Δίπλωμα ή Πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Πληροφορικής, ή Επιστήμης Υπολογιστών, δίπλωμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ ή πτυχίο ΤΕΙ τμήματος Πληροφορικής ή άλλων τμημάτων συναφούς αντικειμένου.
Α2. Γνώσεις και εμπειρία σε σχεδίαση και ανάπτυξη υλικού και λογισμικού για ενσωματωμένες εφαρμογές
Α3. Άριστη ή πολύ καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων : 25.02.2014

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ .
Keywords
Τυχαία Θέματα