Η LG παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή λειτουργία “knock on” στο 4ο Συνέδριο InfoComApps 2014

13:53 14/2/2014 - Πηγή: PC Nea
Ιδιαιτέρως δυναμική ήταν η συμμετοχή της LG Electronics (LG) στο 4ο Συνέδριο InfoComApps 2014 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel Athens, με την ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας
να παρουσιάζει το “knock on”, τη νέα σχεδιαστική καινοτομία των συσκευών της, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στη χρήση των συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του “knock on”, “knock*άροντας” μερικές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές της χρονιάς και να συμμετάσχουν, έτσι, σε κλήρωση για να κερδίσουν smartphones της LG. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στο συνέδριο συμπληρώθηκε με τη βράβευση του LG G2 ως το ‘Mobile of the year’ για το 2013.

Η λειτουργία “Knock on” αποτελεί ένα νέο, εύκολο, πρωτότυπο και πολύ εύχρηστο τρόπο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της οθόνης των smartphones και του tablet της LG. Αρχικά η λειτουργία ήταν ενσωματωμένη στο νέο smartphone LG G2 και αργότερα στο LG G Pad 8.3. Η υποδοχή όμως της νέας αυτής λειτουργίας από το κοινό ήταν τόσο θερμή, που η LG αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάπτυξη του software και για τις συσκευές της σειράς L SeriesII, με στόχο να προσφέρει τη νέα λειτουργία σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.

Οι συμμετέχοντες στο 4ο Συνέδριο InfoComApps 2014 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά τη νέα τεχνολογία, “knock*άροντας” ένα από τα smartphones L3II, L5II, L5II dual, L7II, L9II και LG G2 που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του συνεδρίου. Επίσης, “knock*άροντας” τα ειδικά τοποθετημένα LG G Pad 8.3 που βρίσκονταν στις εισόδους των workshops, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δύο smartphones LG Optimus L7II, ενώ κάθε “knock*άρισμα” επιβραβευόταν με ένα Optimus Touchscreen Pen.
Keywords
Τυχαία Θέματα