Δείξτε τις χορευτικές σας επιδόσεις στο Facebook "Dance Central 2"

08:36 4/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Είχατε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να προπονηθείτε στις νέες χορευτικές κινήσεις του “Dance Central 2”, μέσω του “Break it Down”… έφτασε η στιγμή να δείξετε στον υπόλοιπο κόσμο τη φοβερή βαθμολογία σας που με τόσο κόπο πετύχατε και να προκαλέσετε τους φίλους σας στο Facebook.
Η νέα εφαρμογή “Dance Central 2”, που είναι διαθέσιμη από σήμερα
για να την «κατεβάσετε» δωρεάν από τη διεύθυνση http://apps.facebook.com/xbox-dancecentral στο Facebook, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα high score, τις βαθμολογίες σας στον πίνακα των συμμετεχόντων καθώς και τη θέση σας σε σχέση με τους φίλους σας στο Facebook όσον αφορά στα αγαπημένα σας τραγούδια του “Dance Central”, συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων επιπρόσθετων (add-on) περιεχομένων.

Μόλις συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το gamertag σας, μπορείτε να «προκαλέσετε» τους φίλους από όλο τον κόσμο επιδεικνύοντας τα επιτεύγματά σας στα αγαπημένα σας τραγούδια! Οι πίνακες των αποτελεσμάτων, με παίκτες και φίλους από όλο τον κόσμο, σας επιτρέπουν να δείτε την κατάταξή σας ανάμεσα στους καλύτερους του “Dance Central 2”.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα