Απονομή του Φοιτητικού Διαγωνισμού Ennovation 2013

12:37 30/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Eurobank, διοργάνωσαν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του προγράμματος egg - enter∙grow∙go, εκδήλωση για την Ψηφιακή Καινοτομία κι Επιχειρηματικότητα για την ενημέρωση και εκπαίδευση νέων επιχειρηματιών στην έναρξη και λειτουργία νέας επιχείρησης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε επίσης η απονομή των βραβείων του 6ου Φοιτητικού Διαγωνισμού
Ψηφιακής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Ennovation 2013.

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 296 φοιτητές, σε 94 ομάδες από 35 ΑΕΙ/ΤΕΙ. Στον τελικό έφθασαν 15 ομάδες και στις 27 Νοεμβρίου δόθηκαν τα βραβεία στις ομάδες που διακρίθηκαν.

Ο διαγωνισμός υποστηρίχθηκε από το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), τον ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Επικοινωνιών Ελλάδας), τον ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος) και τη MICROSOFT. Τη διοργάνωση του διαγωνισμού συντόνισαν από κοινού το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (School of Science and Technology) και το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας (Business School).

Οι δύο επιστημονικοί υπεύθυνοι του διαγωνισμού Καθ. Γ. Δουκίδης και Επ. Καθ. Κ. Πραματάρη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοίνωσαν την έναρξη του 7ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Ennovation 2014 ο οποίος έχει πλέον διεθνή χαρακτήρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα