Τo QlikView στην κορυφή

12:07 30/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Η QlikTech, ανακοίνωσε ότι το QlikView κατέλαβε την πρώτη θέση στην συνεργατικότητα και στην ικανοποίηση σε επίδοση ανάμεσα σε μεγάλους διεθνής οίκους σε γενική έρευνα των εταιρειών που χρησιμοποιούν προϊόντα λογισμικού επιχειρηματικής ευφυΐας. Το QlikView κατατάσσεται επίσης πρώτο στην κατηγορία πρόθεσης αγοράς και στην επίδοση ερωτήματος προς βάσεις δεδομένων (query performance).

Η BI Survey 13, όπου πραγματοποιήθηκε από το Business
Application Research Center (BARC), είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη έρευνα παγκοσμίως για τους χρήστες Business Intelligence (BI) και Performance Management (PM).

"Η QlikTech σκοράρει σε διάφορους τομείς, αλλά είναι η καλύτερη όταν πρόκειται στην επίδοση, στη συνεργατικότητα και στην καινοτομία», λέει ο Dr. Carsten Bange, ιδρυτής και πρόεδρος του BARC. "H QlikTech υπερέχει επίσης στο mobile BI και στην σχεδίαση της πληροφορίας. Αυτά είναι τα θέματα αιχμής σήμερα όπου η QlikTech τα αντιμετώπισε έγκαιρα. Γι’ αυτό το λόγο τοποθετείται ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού σε καινοτομία. "

Το QlikView συνεχίζει να ξεπερνάει προϊόντα ανταγωνιστικών εταιρειών όπως της SAP, Oracle, IBM και Microsoft και να έρχεται πρώτο στις εξής κατηγορίες :

-Συνεργατικότητα (Collaboration)
-Ικανοποίηση επίδοσης (Performance Satisfaction)
-Επίδοσης ερωτήματος σε βάση δεδομένων (Query Performance)
-Κορυφαία λύση στην πρόθεση αγοράς (Considered for Purchase)

Η BI Survey 13 –διανύοντας το 13ο έτος έρευνας - περιλαμβάνει απαντήσεις από 3.149 ερωτηθέ-ντες αναλύοντας 30 διαφορετικά BI προϊόντα ή ομάδες προϊόντων. Η έρευνα εξετάζει την επιλογή των προϊόντων BI και τη χρήση μεταξύ των χρηστών σε τομείς όπως επιχειρηματικά οφέλη, το κόστος, το ποσοστό των εργαζομένων που χρησιμοποιούν το προϊόν, την ανταγωνιστικότητα, τη σύσταση για αγορά, την ικανοποίηση των πελατών και την ευχρηστία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με QlikTech στην Έρευνα BI μπορεί να βρεθεί εδώ: http://www.qlikview.com/us/explore/resources/analyst-reports/barc-bi-survey-13
Keywords
Τυχαία Θέματα