Ανοδική η πορεία της εταιρίας Digimark για το εννιάμηνο του 2013

07:40 22/11/2013 - Πηγή: PC Nea
Ανοδικό κατά +12% εμφανίζεται το εννιάμηνο Ιανουάριος- Σεπτέμβριος 2013 στον όμιλο εταιριών Digimark συγκριτικά με το αντίστοιχο εννιάμηνο του 2012, παρά τις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα “ICTMarketReport 2013”, οι πολιτικές λιτότητας που εφαρμόστηκαν στην Ελληνική οικονομία οδήγησαν σε συρρίκνωση της αξίας της αγοράς υπηρεσιών πληροφορικής κατά -7% το 2012. Οι προβλέψεις είναι εξ ίσου δυσοίωνες και για το 2013.

Έχοντας διαγνώσει από νωρίς τη στροφή της αγοράς στις υπηρεσίες Cloud- ERP,
η Digimark επένδυσε σε προσωπικό και τεχνολογίες για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας παροχής των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Έτσι, παράλληλά με τις ολοκληρωμένες λύσεις – μείωση κόστους τηλεπικοινωνιών και εκτυπώσεων σε μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς, το μεγαλύτερο μερίδιο του κύκλου εργασιών της εταιρίας αποτέλεσαν οι εξειδικευμένες μηχανογραφικές λύσεις Cloud-ERP.

H Digimark ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια μεταπώλησης προϊόντων και υπηρεσιών Πληροφορικής, εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις υψηλής τεχνολογίας ΙΤ υποδομών, μέσω των συνεργασιών της με παγκόσμιους vendors της αγοράς.

Η πολυετής πείρα της εταιρείας στην Ελληνική αγορά καθώς και άρτια καταρτισμένο αλλά και πιστοποιημένο προσωπικό που διαθέτει, εξασφαλίζει την επιτυχία των λύσεων που υλοποιεί σε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες εδώ και 25 χρόνια.

ΠΗΓΗ: KΕΡΔΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα