Ακόμη καλύτερη διαχείριση της προστασίας με την ελληνική πλατφόρμα my.eset.com

07:05 6/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Ακολουθώντας την πρόσφατη διάθεση της 7ης γενιάς των κορυφαίων της λύσεων, ESET NOD32 Antivirus και ESET Smart Security, για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, η ESET Hellas προχωρά σε μία ακόμη
ενέργεια ειδικά για τους Έλληνες χρήστες των λύσεων της.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα my.eset.com είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική γλώσσα, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται ευκολότερα και καλύτερα την προστασία τους.

Η πλατφόρμα my.eset.com σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους χρήστες ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις online υπηρεσίες της ESET και να θέσουν σε εφαρμογή τις λειτουργίες ESET Anti-Theft και ESET Social Media Scanner.

Με την ενεργοποίηση του Anti-Theft, αυξάνονται οι πιθανότητες ανάκτησης μίας χαμένης ή κλεμμένης συσκευής. Αφού η συσκευή συνδεθεί με την πλατφόρμα my.eset.com και αφού δηλωθεί ως χαμένη, ενεργοποιείται αυτόματα το κλείδωμα και η παρακολούθησή της, δίνοντας τη δυνατότητα εντοπισμού του στίγματός της σε χάρτη, ενώ ο χρήστης μπορεί να δει φωτογραφίες που έχει τραβήξει η webcam, στιγμιότυπα οθόνης ή ακόμη και να στείλει μήνυμα σε αυτόν που τη βρήκε.

Το ESET Social Media Scanner εξασφαλίζει ασφαλέστερη κοινωνική δικτύωση σε facebook και twitter, καθώς προστατεύει από το κακόβουλο περιεχόμενο, σαρώνοντας το προφίλ, το χρονολόγιο, τις ανακοινώσεις, τα μηνύματα και τη ροή των νέων και των δημοσιεύσεων. Δημιουργώντας λογαριασμό στο my.eset.com, ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί την προστασία των προφίλ του στα social media και να προστατεύσει όσους λογαριασμούς επιθυμεί, δικούς του ή και των φίλων και της οικογένειάς του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εφαρμογή ESET Social Media Scanner διατίθεται εντελώς δωρεάν και είναι ανεξάρτητη από τις λύσεις της ESET.
Keywords
Τυχαία Θέματα