Windows 8: driver για τις Radeon HD κάρτες γραφικών

23:04 2/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Από χθες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δοκιμάσουν την Release Preview των Windows 8. Για να λειτουργήσει αυτή η έκδοση όσο γίνεται καλύτερα θα πρέπει οι κάτοχοι καρτών γραφικών ATI και AMD να εγκαταστήσουν τους Catalyst drivers για τα Windows 8 Release Preview.
Οι
νέοι drivers επιτρέπουν τη χρήση των AMD Eyefinity (ταυτόχρονη λειτουργία πολλών οθονών παράλληλα), OpenCL/GL, UVD (Unified Video Decoder), AMD Dual Graphics/Crossfire (παράλληλη χρήση πολλαπλών chips γραφικών), AMD Overdrive (εργαλείο overclocking) και Catalyst/Vision Engine Control Center στην έκδοση Release Preview των Windows 8.

Σύμφωνα με την AMD λειτουργούν οι Catalyst drivers στην έκδοση Release Preview των Windows 8 σε συνδυασμό με όλες τις κάρτες γραφικών Radeon HD 5000, 6000 όπως και HD 7700, 7800 και 7900. Συμβατά είναι και τα mobile chips από τις σειρές Radeon HD 5000 έως 7000, τα ενσωματωμένα chip γραφικών στους επεξεργαστές Llano όπως και πολυάριθμες FirePro κάρτες γραφικών με το λογότυπο της AMD και της ATI.

Tα release notes για τους Windows 8 drivers της AMD όπως και μια λίστα με όλα τα υποστηριζόμενα μοντέλα μπορείτε να τα βρείτε στο site του κατασκευαστή.

© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα