Tον ταχύτερο server παρουσίασε η Oracle

07:08 26/9/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Oracle ανακοίνωσε τον server SPARC M6-32 και το σύστημα SuperCluster M6‑32, με βάση τους νέους 12πύρηνους επεξεργαστές SPARC M6 στα 3,6 GHz.

Το Oracle SuperCluster M6-32 με Oracle Solaris επιδεικνύει 5 φορές καλύτερη αναλογία τιμής/απόδοσης και, με 32 TB κύριας
μνήμης, έχει διπλάσια χωρητικότητα μνήμης σε σχέση με ανταγωνιστικά συστήματα.

Τα νέα συστήματα της Oracle φέρνουν νέα δεδομένα στην αγορά των servers υψηλής απόδοσης όσον αφορά στην αναλογία τιμής/απόδοσης, παρέχοντας στους πελάτες εξαιρετικά υψηλά επίπεδα απόδοσης και μέγιστη διαθεσιμότητα, με την αναλογία τιμής/απόδοσης που θα έβρισκαν σε συστήματα εισαγωγικής κατηγορίας.

Η τεράστια μνήμη του συστήματος SPARC M6-32, σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες δυνατότητες εικονικοποίησης (virtualization) χωρίς κόστος και με μηδενική επιβάρυνση επιδόσεων, το καθιστούν ιδανική πλατφόρμα ενοποίησης για κρίσιμους φόρτους εργασίας.

Το Oracle Enterprise Manager 12c παρέχει διαχείριση ολόκληρου του χαρτοφυλακίου και διαχείριση του κύκλου ζωής των πόρων cloud για τον server SPARC M6-32 και το SuperCluster M6-32. Η ενοποιημένη διαχείριση του υλικού εξοπλισμού παρέχεται μέσω του Oracle Enterprise Manager Ops Center 12c χωρίς επιπλέον κόστος με τις υπηρεσίες Oracle Premier Support.

Ο John Fowler, Executive Vice President, Systems, Oracle, δήλωσε: «Ο server SPARC M6-32 και το SuperCluster M6-32 αλλάζουν εκ βάθρων τα οικονομικά των κέντρων διαχείρισης δεδομένων, συνδυάζοντας κορυφαίες υπολογιστικές επιδόσεις και διαθεσιμότητα με το κόστος ενός server εισαγωγικής κατηγορίας. Με τα συστήματα Big Memory Machine, μπορείτε να εκτελείτε τεράστιες βάσεις δεδομένων και εφαρμογές στη μνήμη για να επιταχύνετε τις επιδόσεις κατά 10 ή 20 φορές, αλλά και να απολαμβάνετε αξιοπιστία επιπέδου συστημάτων mainframe χωρίς να πληρώνετε περισσότερα, όπως στα μεγάλα συστήματα άλλων προμηθευτών.»
Keywords
Τυχαία Θέματα