Samsung ML-2540 & ML- 2545: οι "οικολογικοί"

13:26 13/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Samsung Electronics παρουσιάζει τη σειρά ασπρόμαυρων laser εκτυπωτών ML-2540 και ML-2545. Οι νέοι εκτυπωτές χαρακτηρίζονται από τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά και την υψηλή απόδοση, που τους καθιστούν μία οικονομική και αποδοτική λύση εκτύπωσης, χωρίς επιπλοκές, για μικρού μεγέθους επιχειρήσεις ή οικιακούς χρήστες.

Οι εκτυπωτές ML-2540 & 2545 παρέχουν υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας, εκτυπώνοντας 24
σελίδες ανά λεπτό, ενώ η λειτουργία One-touch Print Screen προσφέρει μία άνετη εμπειρία χρήσης εκτυπωτή. Παράλληλα, οι νέοι εκτυπωτές διαθέτουν υψηλά επίπεδα ενεργειακής αποδοτικότητας, με αποτέλεσμα να εξοικονομούν περισσότερη ενέργεια και να χρειάζονται μικρότερο κόστος λειτουργίας.
Ευκολία στη χρήση

Η Samsung στοχεύει να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα του χρήστη, εξοπλίζοντας τους εκτυπωτές με ευέλικτες λειτουργίες. Η λειτουργία One touch Print Screen επιτρέπει στο χρήστη να εκτυπώσει το περιεχόμενο που βλέπει στην οθόνη του με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι ML-2540 & 2545 συνοδεύονται με το λογισμικό AnyWeb Print 2.0 της Samsung, με το οποίο οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα από το PC τους να επιλέγουν μέρη σελίδων του Διαδικτύου, να διαμορφώνουν τη διάταξη που επιθυμούν με drag & drop και να εκτυπώνουν, χωρίς να καταναλώνουν άσκοπα χαρτί, μελάνι και χρόνο. Επιπλέον, η Samsung έχει εντάξει στην κατασκευή των νέων εκτυπωτών ένα προστατευτικό κάλυμμα από τη σκόνη, καθώς επίσης και την κασέτα χωρητικότητας 250 φύλλων.

Οικονομικά αποδοτική λύση εκτύπωσης
Οι δύο εκτυπωτές διαθέτουν το κουμπί Easy Power Off στην μπροστινή τους πλευρά, διευκολύνοντας τους χρήστες να ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τα μηχανήματα εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας ηλεκτρική ενέργεια. Επίσης, προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατά την εκτύπωση – κατά μέσο όρο 360w/h – μικρότερη κατά 18% σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα της κατηγορίας (κατά μέσο όρο 495w/h).

Υψηλή απόδοση
Παράλληλα με την μεγάλη ταχύτητα (24 σελίδες ανά λεπτό) εκτύπωσης, η υψηλή ανάλυση 1200 x 1200 dpi διασφαλίζει μέγιστη ποιότητα εκτύπωσης, ενώ ο συνδυασμός ταχύτητας και απόδοσης είναι αποτέλεσμα του ισχυρού επεξεργαστή 300 MHz.

Τέλος, τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και η υψηλή απόδοση των εκτυπωτών, περιβάλλονται σε μία διακριτικά κομψή, compact συσκευή. Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου της συσκευής, κάτω από 53 ντεσιμπέλ, ενισχύουν τα πλεονεκτήματά της ως την ιδανική επιλογή για μικρούς χώρους.

Διαθεσιμότητα
Οι εκτυπωτές Samsung ML-2540 &a2545 είναι διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας: http://www.samsung.com/gr.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα