H Kingston Digital παρουσιάζει τον πρώτο SSD με controller SandForce

13:10 13/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Kingston Digital Europe Ltd ανακοίνωσε τη διάθεση του Kingston SSDNow KC100, του πρώτου SATA Rev. 3.0 (6GB/sec) SSD της Kingston απευθυνόμενο στις επιχειρήσεις. Ο Kingston
SSDNow KC100 χρησιμοποιεί τον βραβευμένο controller της SandForce.

O συγκεκριμένος δίσκος προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και κατευθείαν ενισχύει την παραγωγικότητα οποιουδήποτε συστήματος client της επιχείρησης. Ο Kingston SSDNow κυκλοφορεί σε χωρητικότητα 120, 240 και 480GB, είτε μεμονωμένα είτε σε upgrade kit.

Ο SSDNow KC100 έχει εγγύηση πέντε ετών για να ανταποκρίνεται στα πρότυπα του κύκλου ζωής των προϊόντων στον εταιρικό τομέα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DuraClass της SandForce, ο SSDNow KC100 προσφέρει παγκοσμίου επιπέδου προστασία δεδομένων.

Οι εταιρείες μπορούν να μένουν ήσυχες πως τα δεδομένα τους είναι ασφαλή καθώς ο δίσκος προσφέρει wear leveling και garbage collection για μέγιστη απόδοση και αντοχή. H λειτουργία data integrity τρέχει παράλληλα στο background, έτσι ώστε να μην διακόπτει τις υπόλοιπες εργασίες της εταιρείας.

Ο SSDNow KC100 είναι ο μόνος SSD για επιχειρήσεις που προσφέρει δυνατότητες S.M.A.R.T. Τα στατιστικά χρήσης του δίσκου και η ποιότητα λειτουργίας του μετριόνται με τα πρότυπα εργαλεία S.M.A.R.T. για εταιρείες που είναι διαθέσιμα στο κοινό. Αυτό διευκολύνει την εργασία των τμημάτων ΙΤ καθώς γνωρίζουν πως οι SSDNow KC100 είναι αξιόπιστοι και λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων στα clients τους.

«Η Kingston είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να προσφέρει το νέο business-equipped SSDNow KC100 στις επιχειρήσεις», σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. «Η ακεραιότητα των δεδομένων είναι σημαντική για κάθε εταιρεία και ο SSDNow KC100 σίγουρα παρέχει υψηλά συστήματα ασφάλειας για όλα τα συστήματα πελατών στα οποία εγκαθίσταται. Οι χρήστες μπορούν να μείνουν ήσυχοι πως o συνδυασμός της αντοχής, της αξιοπιστίας και της απόδοσης που προσφέρει ο δίσκος, ο SSDNow KC100 θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό ενεργητικό στο χώρο εργασίας»

Ο νέος SSDNow KC100 παρέχει ολοκληρωμένη και άμεση κρυπτογράφηση των δεδομένων των clients χάρη στα δύο ενσωματωμένα συστήματα που διαθέτει και λειτουργούν και σε AES-128 και AES-256. H κωδικοποίηση γίνεται απευθείας στο δίσκο χωρίς να εξαντλεί τους πόρους του συστήματος και να επιβραδύνει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων.

Ο KC100 είναι συμβατός και με τα ήδη υπάρχοντα SATA Rev 2.0 συστήματα, έτσι ώστε η επένδυση που θα κάνετε να σας καλύπτει ήδη για το επόμενο upgrade.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα