Kingston DataTraveler R3.0: αυτό το USB τα έχει όλα

18:42 6/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Το DataTraveler της Kingston είναι ιδανικό για εκείνους που ζητούν υψηλή απόδοση στις φορητές συσκευές αποθήκευσης. Προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου στη μεταφορά μεγάλων αρχείων καθώς μειώνει το χρόνο μεταφοράς κατά την αντιγραφή ή την προβολή βίντεο HD, μουσικής, ψηφιακών αρχείων, παρουσιάσεων, φωτογραφιών ή εγγράφων.
Επίσης, είναι το κατάλληλο USB Flash Drive
γι’ αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν υψηλές ταχύτητες με ιδιαίτερο design, καθώς διαθέτει σκληρή θήκη από καουτσούκ ώστε να μην καταστρέφεται σε δύσκολες συνθήκες.

Με ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι 70MB/s και εγγραφής 30MB/s, το DTR3.0 μεταφέρει περίπου 22 λεπτά ταχύτερα ένα 1080p Full HD βίντεο σε σχέση με ένα USB 2.0, δηλαδή, 5 φορές γρηγορότερα. Η διπλή του συμβατότητα μεγιστοποιεί την απόδοση των συστημάτων με θύρες USB 3.0 ενώ είναι συμβατό και με υπολογιστές με θύρες USB 2.0.

Το DataTraveler R3.0 δύο καναλιών, έχει καλή σχέση τιμής-απόδοσης και είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες μέχρι και 64GB. Επίσης, συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της Kingston.

© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα