Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows: ασφαλείς επιχειρήσεις

17:01 10/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Η λύση Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows συνδυάζει κορυφαίες δυνατότητες anti-malware με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, προστατεύει τις εταιρείες από αναδυόμενες απειλές και βελτιώνει την παραγωγικότητα των πληροφοριακών συστημάτων
Η Kaspersky Lab ανακοινώνει τη διάθεση της νέας λύσης Kaspersky Endpoint Security 8
for Windows και την ολοκληρωμένη κονσόλα διαχείρισης Kaspersky Security Center. Με το Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν την προστασία των τερματικών τους και να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τις αναδυόμενες απειλές, αξιοποιώντας τις έξυπνες τεχνολογίες ασφάλειας της Kaspersky Lab.

«Με τις νέες λύσεις προσφέρουμε στις επιχειρήσεις μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την προστασία των τερματικών, η οποία αποτελείται από απρόσκοπτα ενοποιημένες τεχνολογίες ασφάλειας. Καταφέραμε να συνδυάσουμε δυνατότητες real-time προστασίας, οι οποίες υποστηρίζονται από cloud τεχνολογία, με λύσεις ενεργής ασφάλειας τερματικών, δημιουργώντας ένα πλήρες κέντρο ασφάλειας. Έτσι, εξασφαλίζουμε την προστασία επιχειρήσεων κάθε μεγέθους από αναδυόμενες απειλές, όπως οι στοχευμένες επιθέσεις, γεγονός που βελτιώνει την παραγωγικότητα τους», δήλωσε ο Petr Merkulov, Chief Product Officer της Kaspersky Lab.

Η δυναμική anti-malware προστασία, η οποία βασίζεται στη βαθιά εξειδίκευση και στην παγκόσμια απήχηση της Kaspersky Lab, συμπληρώνεται από ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου εφαρμογών, του web filtering και του ελέγχου των συσκευών. Η λύση Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows ενοποιείται με ένα σύστημα security intelligence, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία cloud computing και προσφέρει real-time ενημερώσεις για νέες και άγνωστες απειλές, καθώς και υποστήριξη για την ένταξη εφαρμογών σε λευκές λίστες.

Η διαχείριση του Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows γίνεται μέσω της νέας κονσόλας Kaspersky Security Center, η οποία διαδέχεται το Kaspersky Administration Kit. Η νέα κονσόλα της Kaspersky διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά που εγγυώνται τον πλήρη έλεγχο και την διαχειρισιμότητα. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει φυσικά και εικονικά περιβάλλοντα και προσφέρει επεκτασιμότητα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Οι νέες λύσεις Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows και Kaspersky Security Center προσφέρουν έξυπνη προστασία, αξιοποιώντας πλήρως νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

-Ενισχυμένη Προστασία: Η νέα μηχανή anti-virus περιλαμβάνει μια νέα τεχνολογία ψηφιακών υπογραφών με βάση συγκεκριμένα πρότυπα, η οποία προσφέρει αποδοτικό εντοπισμό malware με μικρότερο μέγεθος ενημερώσεων. Η μονάδα System Watcher παρακολουθεί συνεχώς τις δραστηριότητες των προγραμμάτων και μπορεί να διορθώσει τα πιθανά προβλήματα που δημιουργούνται από κακόβουλα προγράμματα.

-Ενοποίηση στο cloud: Το Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows ενοποιείται με το Kaspersky Securi
Keywords
Τυχαία Θέματα