Ο Όμιλος Media Saturn αναδιαρθρώνεται

13:21 10/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Ο Όμιλος MediaSaturn δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης προχωρά σε στρατηγικές κινήσεις που ισχυροποιούν την θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά δημιουργώντας μια μεγαλύτερη και δυνατότερη Media Markt. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της αλυσίδας πώλησης ηλεκτρικών ειδών στο μέλλον.


Με άξονα τα παραπάνω, τρία νέα
καταστήματα προστίθενται στο δίκτυο της Media Markt, αυτά της Λ. Συγγρού στην Καλλιθέα, της Λ. Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς επίσης και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούσαν κάτω από την επωνυμία Saturn.

Στo πλαίσιo προσαρμογής του δικτύου στα νέα δεδομένα, τα καταστήματα του Φαλήρου, του Saturn Σταθμού Λαρίσης και του Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη θα διακόψουν τις εργασίες τους, ενώ σχεδόν το 50% του προσωπικού τους θα μεταφερθεί σε θέσεις εργασίας εντός του ομίλου.

Το δίκτυο της Media Markt θα αποτελείται πλέον από 10 καταστήματα, στις περιοχές Αμαρουσίου, Περιστερίου, Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Αργυρούπολης, Καλλιθέας και Γέρακα για την ευρύτερη περιοχή Αττικής, Πυλαίας, Σταυρούπολης και Σταθμού για την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και το κατάστημα που λειτουργεί στην πόλη της Λάρισας.

Το διευρυμένο δίκτυο της Media Markt αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση όσον αφορά τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα προς τους Έλληνες καταναλωτές, προσφέροντας ακόμη χαμηλότερες τιμές, την πληρέστερη γκάμα επώνυμων προϊόντων στην Ελληνική αγορά, άρτια και φιλική εξυπηρέτηση, καθώς και άνετο parking 200 τουλάχιστον θέσεων σε ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης σε σχέση με το παρελθόν.

Η ελληνική θυγατρική εταιρεία με την πλήρη στήριξη της μητρικής της εταιρείας MediaSaturnHolding, επεξεργάζεται σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να προσφέρει την ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς Media Markt σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα