Intel Valley View: με διπλάσιες επιδόσεις οι νέοι Atom

15:22 7/1/2013 - Πηγή: PC Nea
H νέα γενιά των επεξεργαστών Atom της Intel, με την ονομασία Valley View, υπόσχεται να διπλασιάσει την απόδοση των επεξεργαστών σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Παράλληλα, υπόσχεται να τριπλασιάσει και την απόδοση των γραφικών.

Η νέα γενιά Atom
αναμένεται να εμφανιστεί στις αρχές του 2014 και θα ενσωματώνει πυρήνες γραφικών της έβδομης γενιάς. Επιπλέον, θα χρησιμοποιεί νέες τεχνικές ασφαλείας.

Οι συχνότητες λειτουργίας των νέων Atom, σύμφωνα με τη σχετική διαφάνεια που έχει διαρρεύσει, θα ανέρχονται έως τα 2,7GHz. Οι Valley Trail Atoms θα διαθέτουν έως τέσσερις πυρήνες και θα ενσωματώνουν ένα πυρήνα γραφικών της Intel.

H Intel σκοπεύει να προσφέρει στην αγορά τρεις διαφορετικές εκδόσεις των Vally View: τον Bay Trail-T με έως 3Watt θερμική απόδοση (TDP), τον Bay Trail-M με θερμική απόδοση μεταξύ 4 και 6,5Watt και τον Bay Trail-D με έως 12Watt θερμική απόδοση. Ενώ οι πρώτοι προορίζονται για Tablets, οι τελευταίοι έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε notebooks. Οι μεσαίοι, οι Bay Trail-M, έχουν σχεδιαστεί για notebooks,
H παραγωγή των νέων Atom αρχιτεκτονικής Valley View, θα ξεκινήσει στα τέλη του 2013.

ΠΗΓΗ: Xbitlabs
Keywords
Τυχαία Θέματα