HD video τηλεδιάσκεψη από τις Ericsson και Polycom

13:22 3/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Στο φετινό Mobile World Congress, η Polycom Inc., ο παγκόσμιος ηγέτης στις βασισμένες σε πρότυπα (standards-based) ενοποιημένες επικοινωνίες (UC) και η Ericsson , παρουσίασαν μια πλήρης λύση (end-to-end), η οποία θα επιτρέπει στους παρόχους να προσφέρουν οικονομικές, διαλειτουργικές υπηρεσίες HD Video-as-a-Service (VaaS), καθώς
και ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Επιπλέον, η λύση αυτή παρουσιάστηκε στην παγκόσμια αγορά από κοινού, με την Ericsson να έχει το ρόλο του παρόχου ολοκληρωμένων λύσεων για όλα τα υποσυστήματα της υποδομής.

Η νέα λύση οπτικής επικοινωνίας για παρόχους υπηρεσιών, θα αξιοποιήσει την ολοκληρωμένη -με δυνατότητα βίντεο- IP Multimedia Subsystem (IMS) λύση της Ericsson, συμπεριλαμβάνοντας την HD capable υποδομή, καθώς και τα Polycom RealPresence endpoints βίντεο και φωνής, αλλά και την RealPresence πλατφόρμα – η οποία πρόκειται για την πλέον ολοκληρωμένη υποδομή λογισμικού παγκοσμίως.

Το σύστημα IMS της Ericsson προσφέρει ουσιαστικές συνέργιες στους επιχειρηματίες, κάνοντας χρήση του ίδιου IMS πυρήνα για τη λύση Οπτικής Επικοινωνίας, όπως και για τα Voice over LTE (VoLTE), Rich Communication Suite (RCS) και τον εκσυγχρονισμό του σταθερού δικτύου. Το νέο ‘Ericsson Media Resource System’ θα παράσχει ασφαλείς διασκέψεις, με υψηλής ποιότητας HD βίντεο και full band στερεοφωνικό ήχο σε παρόχους ανά τον κόσμο.

Οι mobile media gateways της Ericsson είναι αναβαθμίσιμες, ώστε να περιλαμβάνουν λειτουργίες Media Resource System, με στόχο να εξασφαλίσουν εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων για τους παρόχους. Επιπλέον, η μοναδική πλατφόρμα Polycom RealPresence, διασφαλίζει τη διαλειτουργικότητα με εκατοντάδες ενοποιημένες επικοινωνίες (UC), με επαγγελματικές εφαρμογές και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, χτίζοντας "γέφυρες" και ενοποιώντας πραγματικά τις επικοινωνίες εντός της επιχείρησης.

Η end-to-end, βασισμένη στο cloud, λύση θα επιτρέψει στους χρήστες να εισάγουν ή να επεκτείνουν τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητές τους, με ασυναγώνιστες νέες προσφορές για υπηρεσίες Video-as-a-Service (VaaS), για ποικιλία συσκευών με γνώμονα την υψηλή αξιοπιστία και επεκτασιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η συγκεκριμένη προσφορά θα ενσωματώνει τη λύση της Ericsson για ενοποιημένη επικοινωνία -πρόκειται για την Ericsson Business Communication Suite-, διασφαλίζοντας πως οι πελάτες θα μπορούν να διεισδύσουν σε νέες αγορές, θα αυξήσουν τα έσοδα ανά συνδρομητή και θα μπορούν να είναι περισσότερο ανταγωνιστικές κατέχοντας πλεονεκτική θέση.

Για ένα προσιτό μηνιαίο κόστος, οι SMBs και οι επιχειρήσεις θα έχουν πρόσβαση σε ασφαλείς υπηρεσίες, με δυνατότητες QoS, HD βίντεο καθώς και υπηρεσίες διάσκεψης, έτοιμες προς χρήση σε κάθε περιβάλλον: σε smartphones, σε tablets για όσους βρίσκονται εν κινήσει, σε laptops στη δουλειά, στο σπίτι ή σε συνεδριακές αίθουσες.

«Η σημερινή ανακοίνωση αποτελεί ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο να καταστήσουμε ευρέως διαδεδο
Keywords
Τυχαία Θέματα