H Εnet Solutions-Logicom επίσημος διανομέας της Adobe

20:12 5/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Adobe ανακοίνωσε σήμερα τη νέα συμφωνία συνεργασίας με την Εnet Solutions–Logicom, ως επίσημο διανομέα των προϊόντων Adobe για την Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα.

Η αγορά της πληροφορικής θα επωφεληθεί σημαντικά από αυτή τη νέα
συνεργασία, γιατί από τη μία πλευρά η Adobe προσφέρει λύσεις που φέρνουν επανάσταση στον τρόπο όπου ο κόσμος επικοινωνεί τις νέες ιδέες και την πληροφορία, και από την άλλη, η Logicom κατέχει τους πόρους, τη γνώση και την εμπειρία, που θα ενισχύσουν τη δυνατότητα διείσδυσης της Adobe στις αντίστοιχες αγορές.

«Η απόφαση να ορισθεί η Logicom ως επίσημος διανομέας βασίζεται στην επιτυχημένη παρουσία της στην Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, προσθέτοντας σημαντική αξία στο επιχειρηματικό μοντέλο της Adobe. H εξαιρετική φήμη της Adobe ως μία από τις πιο σεβαστές και αναγνωρίσιμες μάρκες λογισμικού σε συνδυασμό με τις τοπικές δεξιότητες της Logicom, τις άριστες σχέσεις με το πελατολόγιο και την υψηλή γνώση της αγοράς, διαβεβαιώνει ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει στους συνεργάτες μας σε νέες ψηφιακές εμπειρίες, " δήλωσε o Rafal Maciejewicz, Sales & Channel Manager Eastern Europe, Abode Systems.

«Εμείς στην Logicom είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα ευκαιρία που παρουσιάζει αυτή η συνεργασία», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Enet Solutions-Logicom, Σπύρος Κουρμούσης. «Αυτή η συμφωνία είναι σημαντικής σημασίας και για τις δύο εταιρίες αφού οι πελάτες θα επωφεληθούν σημαντικά από αυτό. Η πρόκληση για όλους μας είναι μία: να αυξηθεί η παρουσία της Αdobe σε κάθε επίπεδο δραστηριότητας, εργασίας & διασκέδασης»

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα