H Oracle ανακοίνωσε το Solaris 11.2

11:15 1/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Το Oracle Solaris 11.2 είναι μια ολοκληρωμένη, ενοποιημένη και ανοικτή πλατφόρμα σχεδιασμένη για εταιρικά περιβάλλοντα cloud μεγάλης κλίμακας. Συνδυάζει μια διανομή OpenStack, τεχνολογία SDN, λειτουργίες clustering και virtualization με ένα κορυφαίο και δοκιμασμένο λειτουργικό σύστημα, όλα αυτά στο ίδιο προϊόν.

Οι πελάτες μπορούν να απλοποιήσουν την υποδομή IT και να παρέχουν στους τελικούς πελάτες τους ασφαλείς υπηρεσίες cloud
που χαρακτηρίζονται από συμβατότητα, υψηλή αξιοπιστία, απόδοση και αποτελεσματικότητα, με χαμηλό κόστος.

Το Oracle Solaris 11.2 ενσωματώνει μια ολοκληρωμένη διανομή OpenStack, φέρνοντας τη λειτουργικότητα του OpenStack σε περιβάλλοντα Oracle Solaris και με δυνατότητα διαχείρισης άλλων hypervisor και στοιχείων υποδομής στο κέντρο δεδομένων.

Το Oracle Solaris 11.2 επιτρέπει τώρα στους οργανισμούς IT να παρέχουν υπηρεσίες «από το μηδέν στο cloud» μέσα σε μερικά λεπτά και όχι πια σε εβδομάδες, με υψηλού επιπέδου αξιοπιστία, ασφάλεια και απόδοση.

Στο Oracle Solaris 11.2 παρουσιάζεται η τεχνολογία δικτύωσης μέσω λογισμικού (SDN) που βασίζεται στις εφαρμογές και ενοποιείται με Oracle Java, Oracle Database και με τα Oracle Applications για ποιότητα υπηρεσιών σε επίπεδο εφαρμογής.

Μαζί με τους servers SPARC, το Oracle Solaris συνεχίζει να επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις με νέα ρεκόρ απόδοσης σε υλοποιήσεις Java, Oracle Database και σε περιβάλλοντα εικονικοποίησης (virtualization).

Οι πελάτες μπορούν να εκτελέσουν απρόσκοπτα την αναβάθμιση σε Oracle Solaris 11.2 μέσα σε μερικά λεπτά και να αξιοποιήσουν πλήρως τις νέες δυνατότητες του cloud.

Το Oracle Solaris 11.2 έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτυγχάνει ρεκόρ απόδοσης και αποτελεσματικότητας όταν υλοποιείται σε συστήματα ZFS Storage Appliance της Oracle.

Το Oracle Solaris 11.2 Beta είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη μέσω του Oracle Technology Network (OTN).
Keywords
Τυχαία Θέματα