Funkmartini.gr:Eλληνικό startup στον χώρο της ομορφιάς

20:59 30/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Πρεμιέρα κάνει ένα νέο ελληνικό startup στο χώρο της ομορφιάς, το Funkmartini.gr. Σύμφωνα με τους συντελεστές, είναι το πρώτο ελληνικό startup στο χώρο της ομορφιάς, μια εναλλακτική μέθοδος για ραντεβού περιποίησης και ομορφιάς μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και χρήστες.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων το οποίο παρέχεται δωρεάν σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Παρέχει
την δυνατότητα εύρεσης και κρατήσεως ραντεβού 24/7 για υπηρεσίες κομμωτηρίου, περιποίησης προσώπου και σώματος, άκρων και σολάριουμ. «Έχουμε αποφασίσει να ενδυναμώσουμε τον κλάδο της ομορφιάς και να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες, φέρνοντας τους σε επαφή με δυνητικούς πελάτες οι οποίοι αναζητούν υπηρεσίες ομορφιάς στο διαδίκτυο.

Γνωρίζουμε ήδη ότι 1 στους 4 αγοράζει προΐόντα και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου, ποσοστό που αναμένεται να φτάσει στο 1 στους 2 μέσα στην επόμενη πενταετία», δήλωσε η Καλλιόπη Λορέντζου, Operations Manager της Funkmartini. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εισάγουν υπηρεσίες, τιμές, προσφορές και πρόγραμμα, δίνοντας στους χρήστες δυνατότητα αναζήτησης μέσα από διάφορα φίλτρα.

Οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στην πλατφόρμα της Funkmartini θα λαμβάνουν στατιστικά στοιχεία και δείκτες (KPIs) σε πραγματικό χρόνο καθώς και σύστημα CRM. Παράλληλα, η Funkmartini αναλαμβάνει όλες τις ενέργειες marketing και διαφήμισης για την προώθηση των επιχειρήσεων-μελών. Αναμένεται να είναι ενεργή για τους χρήστες τον Ιούνιο του 2014, όπου θα παρουσιαστεί και η mobile εκδοχή της.
Keywords
Τυχαία Θέματα