H LG ολοκλήρωσε με επιτυχία σεμινάρια για τις ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης-θέρμανσης Multi V IV και Therma V

07:40 28/10/2014 - Πηγή: PC Nea
Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) Ελλάδος πραγματοποίησε με επιτυχία σεμινάρια σχετικά με τις ολοκληρωμένες λύσεις κεντρικού κλιματισμού VRF 4ης γενιάς (Variable Refrigerant Flow) Multi V IV, αλλά και τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και ψύξης Therma V αντλίες θερμότητας.
Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα,
η LG ενημέρωσε τους ειδικούς του κλάδου σχετικά με τα νέα προϊόντα στα συστήματα ψύξης και θέρμανσης που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις και κατοικίες, διαθέτουν κορυφαίες αποδόσεις και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Συγκεκριμένα, στις 17/10 και στις 19/10 πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια με θεματολογία τις λύσεις κλιματισμού Multi V IV και τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης- ψύξης με αντλίες θερμότητας Therma V στην Αθήνα, στην Ακαδημία της LG. To εκπαιδευτικό σεμινάριο της 19ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνέδριου της Διαθερμικής για τους συνεργάτες της νοτίου Ελλάδος, που φιλοξένησε η LG στις εγκαταστάσεις της.

Στα σεμινάρια συμμετείχαν επαγγελματίες του κλάδου με ειδικότητα στα συστήματα ψύξης – θέρμανσης, αλλά και εξειδικευμένοι πωλητές και αντιπρόσωποι απ’ όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων παρουσιάστηκαν οι Ημικεντρικές μονάδες Διαιρούμενου Τύπου και Multi Split της LG, τα πολυζωνικά συστήματα κεντρικού κλιματισμού Multi V IV και οι αντλίες θερμότητας Therma V & Hydro Kit για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τέλος, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκε η γκάμα προϊόντων για το 2014-2015 του τμήματος LG Business Solutions καθώς και οι τεχνολογικές καινοτομίες και τα προτερήματα που αυτά προσφέρουν.

Το ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού LG Multi V IV προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση και ταυτόχρονα βοηθά στην εξοικονόμηση σημαντικού μέρους από το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών μονάδων. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία Smart Control που επιτρέπει τον έλεγχο και τη ρύθμισή του από απόσταση. Χάρη στις τέσσερις αποκλειστικές τεχνολογίες της LG, την έξυπνη επιστροφή λαδιού (Smart Oil Return), τη λειτουργία του συμπιεστή HiPORTM (High Pressure Oil Return), τον έλεγχο ενεργής ποσότητας (Active Refrigerant Control) αλλά και τη μεταβλητή διαδρομή ψυκτικού μέσου (Variable Heat Exchange Path), το Multi V IV έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τις τρέχουσες προδιαγραφές, έχοντας ακόμα καλύτερη λειτουργία.

Οι αντλίες θερμότητας της LG Therma V περιλαμβάνουν μονάδες Υψηλών ή Μεσαίων Θερμοκρασιών Split & Μεσαίων Θερμοκρασιών Monobloc, ενώ αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης που προσφέρουν ταυτόχρονα μεγάλη ενεργειακή απόδοση. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα απ' ευθείας τροφοδότησης ενδοδαπέδιων συστημάτων θέρμανσης & καλοριφέρ για εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%. Οι εφαρμογές αντλιών θέρμανσης Therma V αποτελούν τις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού (παραγωγή νερού 80 °C / 55 °C) με χρήση ηλεκτρικής και ανανεώσιμης ενέργειας.

Τέλος, οι μονάδες LG Hydrokit Υψηλών Θερμοκρασιών 14kw αποτελούν οικονομικές και αποδοτικές λύσεις για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, καθώς αξιοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια αλλά και τον ατμοσφαιρικό αέρα ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Σε συνδυασμό με τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού νέας γενιάς Μulti V IV, εξασφαλίζουν έως και 80% εξοικονόμηση ενέργειας.

Η LG συνεχίζει να αποτελεί έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και ενημερώνοντας διαρκώς το εκτενές δίκτυο των έμπειρων συνεργατών της, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται με την απαραίτητη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα