Nέα παγκόσμια καμπάνια για την airtickets.gr

07:37 25/10/2014 - Πηγή: PC Nea
H airtickets.gr λάνσαρε πρόσφατα τη νέα της παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια με θέμα «A world to share-Ο Κόσμος είναι για να τον μοιράζεσαι», επικοινωνώντας το διεθνές της website www.airtickets.com στο παγκόσμιο κοινό.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένας ταξιδιώτης, ο οποίος επισκέπτεται τις πιο όμορφες γωνιές του πλανήτη και μοιράζεται
στιγμές με τους φίλους του, προτρέποντας τους θεατές να κάνουν το ίδιο. Η καμπάνια «τρέχει» αυτή τη στιγμή στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, όπως HΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ιαπωνία και σύντομα σε Ρωσία, Πολωνία, Τουρκία και Ιταλία.

Ο Δημήτρης Κοντογεώργος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της airtickets.gr, δήλωσε: «Στη μεγάλη διεθνή καμπάνια επικοινωνίας που δημιουργήσαμε εκφράσαμε το πιστεύω μας: a world to share. Με αυτό θέλουμε να περάσουμε τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, ότι δηλαδή μοιραζόμαστε τον ίδιο κόσμο στην κυριολεξία, αλλά και ότι θέλουμε να τον μοιραζόμαστε και μεταφορικά, δηλαδή να δούμε τον πλανήτη που ζούμε, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους του, να ταξιδέψουμε. H φιλοσοφία αυτή έγινε το παγκόσμιο σλόγκαν μας». H airtickets παρουσιάζει την παγκόσμια καμπάνια της στην Αθήνα, συμμετέχοντας στο TBEX 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα