H Cosmos Business Systems υποστηρίζει επιχειρηματικές λύσεις της Microsoft

04:40 25/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Cosmos Business Systems μέσω της θυγατρικής της Cosmos Consulting AEBE προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας με την Microsoft μέσω της έναρξης προώθησης λύσεων επιχειρηματικής εφυΐας (ΒΙ -Business Intelligence
)- βασισμένες σε εργαλεία και βάσεις δεδομένων της εταιρείας αυτής.

Η ανάγκη των επιχειρήσεων για αξιοποίηση των πρωτογενών πληροφοριών (π.χ. από εμπορική - λογιστική διαχείριση, ERP, CRM), για γρήγορη και αποδοτική διαχείριση του όγκου αυτών, για ανάλυση και επεξεργασία κάθε είδους δεδομένων, καλύπτεται με τις εφαρμογές εξελιγμένης διοικητικής πληροφόρησης και υποστήριξης λήψης αποφάσεων.

Οι εφαρμογές ΒΙ (ή Decision Support Systems - DSS) βοηθούν στον προσδιορισμό των εταιρικών στόχων, στην αναγνώριση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, στην αποκάλυψη των επιδράσεων των διαφόρων διαδικασιών της οργάνωσης και της επιρροής που ασκούν τελικά στην επιχείρηση, στην ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες ενώ ταυτόχρονα κερδίζεται ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον λειτουργίας των επιχειρήσεων, και με δεδομένη την πολυπλοκότητα που χαρακτηρίζει τις σύγχρονες αγορές, η λήψη των σωστών αποφάσεων απαιτεί ταχύτητα, στρατηγικό όραμα και, πάνω απ’ όλα, σωστή αξιολόγηση της πληροφορίας. Η πληροφορία που προέρχεται από όλα τα πεδία δραστηριότητας κάθε οργανισμού, τόσο από το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό περιβάλλον είναι πλέον η κινητήριος δύναμη και το βασικό εργαλείο της επιχειρηματικότητας.

Η Cosmos απευθύνεται σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ΕRP ή CRM οποιουδήποτε κατασκευαστή ή γενικά βάσεις δεδομένων συμβατών με τα προϊόντα της Microsoft, και μπορεί να παρουσιάσει και να υλοποιήσει λύσεις Business Intelligence (ΒΙ) που απαντούν στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

ΠΗΓΗ: Δελτιο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα