H ADACOM στο 4o Ιnfocom Security

22:32 7/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Η εταιρεία ADACOM συμμετέχει στο συνέδριο ασφάλειας Infocom Security που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Η ADACOM (θυγατρική του ομίλου Ideal), που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, θα παρουσιάσει εξειδικευμένες
λύσεις στον τομέα ασφάλειας πληροφοριών για την ψηφιακή υπογραφή.

Ο Πάνος Βασιλειάδης, Managing Director της Adacom, θα παρουσιάσει ομιλία με θέμα “Handwritten Signatures Are EOL”, στην ενότητα που αφορά στις Ευφυείς Λύσεις για την Προστασία των Πληροφοριών (12:30 – 14:15 μ.μ.).

Η συμμετοχή της εταιρείας θα πλαισιώνεται επίσης από τους συνεργάτες της LogTrust και Trend Micro.

Ο Karl Buffin, VP Sales and Business Development της LogTrust θα αναλύσει στους παρευρισκόμενους τη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων στην ομιλία του “Big data! Challenge of generating real time value for all users κατά τη διάρκεια της 1ης ενότητας (10.00-12.00)

Τέλος στην ενότητα του συνεδρίου που αφορά στα αποτελεσματικά μοντέλα αξιολόγησης της ασφάλειας (16:00-18:00) θα υπάρξει ομιλία του Murat Songür, Senior Sales Engineer & Security Consultant της Trend Micro με τίτλο, «APTs and How to Build A Custom Defense Strategy».
Keywords
Τυχαία Θέματα