Gay friendly το Dragon Age;

02:30 31/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Aντιδράσεις από τους gamers έχει προκαλέσει η απόφαση της Bioware να επιτρέψει στα μέλη του Dragon Age II να αναπτύσσουν σχέσεις μεταξύ τους, χωρίς να υπολογίζεται το φύλο του avatar! Ένας έξαλλος gamer έστειλε επιστολή στην εταιρεία για να διαμαρτυρηθεί. Η απάντηση της Bioware; “Get over it...!”. Για την πρώτη συνέχεια του Dragon Age λοιπόν η Bioware επεφύλασσε μια “έκπληξη” στο κοινό της.



Επέτρεψε στους παίκτες να προχωρούν σε “σχέσεις” μεταξύ των ηρώων τους, χωρίς να παίζει ρόλο το φύλο του avatar.

Η απόφαση αυτή έχει συναντήσει ποικίλες αντιδράσεις από το κοινό, ωστόσο οι περισσότεροι ούτε καν το έχουν παρατηρήσει, αφού το ζητούμενο η δράση και όχι τα ρομάντζα.

Από το κοινό όμως που το έχει παρατηρήσει οι αντιδράσεις είναι μεγάλες. Ένας gamer μάλιστα έστειλε επιστολή στη Bioware τονίζοντας πως η εταιρεία έχει αγνοήσει κάτι βασικό: “Η μεγαλύτερη μερίδα του κοινού του παιχνιδιού είναι στρέιτ άνδρες”.

Η απάντηση της εταιρείας ήταν λίγο εριστική, και μάλιστα λακωνική:

“Ξεπέρασε το και παίξε το παιχνίδι. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, μπορείς να παίξεις κάτι άλλο. Όμως να ξέρεις, ότι το κοινό μας δεν είναι μόνο άνδρες και δεν είναι όλοι στρέιτ. Γι' αυτό μη μιλάς εξ ονόματος όλων, γιατί είσαι λάθος”.


Πηγη:http://cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα