LG M50D LED LCD: η φυσική εξέλιξη

21:15 30/3/2011 - Πηγή: PC Nea
H LG Electronics παρουσίασε τη νέα σειρά LG Μ50D LED LCD Monitor TV, η οποία διακρίνεται για την απαράμιλλη σχεδίαση και την κορυφαία ποιότητα εικόνας που επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση της τεχνολογίας LED. Η νέα σειρά LG M50D LED LCD,
αποτελεί έναν καινοτόμο συνδυασμό οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας ταυτόχρονα πλήθος multimedia χαρακτηριστικών με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Με τη σειρά M50D LED LCD, η LG επικεντρώνεται απόλυτα στις ανάγκες των απαιτητικών χρηστών, που αναζητούν μια πολύ-λειτουργική οθόνη Η/Υ με τεχνολογία αιχμής και η οποία να ανταποκρίνεται πλήρως στην αναπαραγωγή περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας.

Ειδικότερα, η σειρά M50D προσφέρει ανάλυση Full HD 1080p και χρόνο απόκρισης 5ms και σε συνδυασμό με τη λειτουργία Υψηλής Αντίθεσης (Mega Contrast Ratio), διασφαλίζει ότι οι χρήστες απολαμβάνουν ολοζώντανες και καθαρές εικόνες με κορυφαία ποιότητα. Επιπλέον, χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης DTV -συμβατό με αναπαραγωγή σήματος MPEG4, DVB-C και DVB-T- και στην πληθώρα υποστήριξης πολλών ψηφιακών format όπως DivX, η LG M50D μετατρέπεται σε μια multimedia πλατφόρμα Full HDTV.

Παράλληλα, οι οθόνες της σειράς LG M50D προσφέρουν αυξημένη συνδεσιμότητα, καθώς ενσωματώνουν θύρες D-Sub, HDMI, Component και USB, για μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη θέαση ταινιών, βίντεο, παιχνιδιών και φωτογραφιών. Επιπλέον, μέσω τη λειτουργίας USB Quick View HD Play, η διαδικασία διαχείρισης ψηφιακών αρχείων χωρίς τη χρήση Η/Υ γίνεται πανεύκολα και οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν στην οθόνη, με μια κίνηση, το αγαπημένο τους περιεχόμενο, όπως ταινίες, mp3 και video clips.

Οι πρωτοποριακές λειτουργίες Aspect Ratio Control και Game Picture Mode βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία, προσαρμόζοντας ιδανικά την αναλογία εικόνας ανάλογα με το περιεχόμενο και προσφέροντας προκαθορισμένες ρυθμίσεις φωτεινότητας και έντασης του οπίσθιου φωτισμού, αντίστοιχα.

Τα πλούσια multimedia χαρακτηριστικά της νέας σειράς M50D LED LCD συμπληρώνονται ιδανικά με την προηγμένη τεχνολογία ήχου Surround X, που προσφέρει έντονο και απολαυστικό ήχο 3D Surround μετατρέποντας τη χρήση του Monitor TV σε μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Επίσης, τα υψηλά πρότυπα σχεδίασης της LG M50D LED LCD, ενισχύονται από το μοντέρνο στυλ και τις διακριτικές γραμμές, καθώς όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο -μόλις 16,8 χιλ.-, γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και διάφανη βάση στήριξης, αναδεικνύοντας τη M50D σε μια ελκυστική συσκευή που εναρμονίζεται απόλυτα σε κάθε χώρο.

Τέλος, η νέα σειρά LG M50D LED LCD Monitor TV, διακρίνεται για την υψηλή ενεργειακή απόδοση και τον οικολογικό της χαρακτήρα, καταναλώνοντας έως και 40% λιγότερη ενέργεια από τις συμβατικές οθόνες Η/Υ. Επιπλέον, η LG χρησιμοποιεί για την κατασκευή της ασφαλέστερα υλικά, αποφεύγοντας τη χρήση επικίνδυνων ουσιών, όπως ο υδράργυρος και τα αλογόνα.<
Keywords
Τυχαία Θέματα