Game of the Year 2014

09:41 6/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Το GameWorld.gr είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη του 6ου διαγωνισμού Game of the Year. Οι gamers μπορούν πλέον από σήμερα να ψηφίσουν τα καλύτερα games της χρονιάς και να μπουν στην κλήρωση για ένα PlayStation 4, περιφερειακά Logitech και εκατοντάδες games
και δώρα αξίας 7.000 ευρώ!

Πιστό στο ραντεβού του κάθε Δεκέμβριο, το φετινό Game of the Year δίνει την δυνατότητα σε όλους τους gamers να κερδίσουν την κονσόλα PlayStation 4 προσφορά της Sony, gaming περιφερειακά της Logitech και games για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται απ' το GameWorld.gr με συνδιοργάνωση του PS4Forums.gr.

42 games θα δώσουν την μάχη του Game of the Year, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα ελληνικά games θα δώσουν το παρόν με 12 indie υποψηφιότητες. Μόνος κριτής θα είναι για άλλη μια φορά αποκλειστικά ο Έλληνας gamer που με την ψήφο του θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι αναγνώστες συμμετάσχουν στο Game of the Year μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για την κονσόλα PlayStation 4 ενώ μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δώρα του διαγωνισμού, ορισμένα εκ των οποίων δίνονται απευθείας χωρίς κλήρωση. Στις 31 Δεκεμβρίου ο διαγωνισμός λήγει και την 1η Ιανουαρίου ανακοινώνονται οι νικητές των δώρων και οι δύο εταιρείες (αντιπροσωπεία και game developer αντίστοιχα) που θα παραλάβουν τα βραβεία Game of the Year.

Κάντε κλικ εδώ για να ψηφίσετε στο Game of the Year και να δείτε τις υποψηφιότητες των βραβείων. ►bit.ly/goty2014

Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε το Facebook event του διαγωνισμού όπου θα ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα των νικητών του διαγωνισμού αλλά και των games που ψηφίσατε.

Σχετικά με το GameWorld.gr
Το GameWorld.gr είναι το μεγαλύτερο Gaming Community σε σύνολο χρηστών. Διαθέτει 32.000 εγγεγραμμένους χρήστες και ισάριθμους subscribers σε YouTube και Facebook. Απασχολεί 10 συντάκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι ήδη καταξιωμένοι στο αντικείμενό τους, με προϋπηρεσία στα περιοδικά Games και PC Master, καθώς και τους ομίλους Πήγασος, 24Media, Sportime, Compupress κ.α. Προσφέρει συνεχή ενημέρωση γύρω από τα games, forum συζητήσεων και τομέα με downloads. Επιπλέον, είναι το μόνο μέσο της αγοράς, που από το 2003 διαθέτει δική του εκπομπή για games με τίτλο “Users”, η οποία σήμερα εκπέμπει κάθε Δευτέρα 18:30-19:30 από την συχνότητα του SentraFM 103.3 (www.sentragoal.gr) και κάθε Παρασκευή στις 19:00 από το YouTube.com/GameWorldgr.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GameWorld.gr μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail [email protected]. Στείλτε τα δελτία τύπου σας στη διεύθυνση [email protected]. Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα του site, ακολουθήστε μας στο Facebook, στη διεύθυνση www.facebook.com/gameworldgr.
Keywords
Τυχαία Θέματα