Νέο Jumping Fish Artist επιλέγει το κοινό στο ανανεωμένο Jumping Fish της COSMOTE

19:04 5/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Τον επόμενο Jumping Fish Artist θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει το κοινό μέσα από το διαγωνισμό του Jumping Fish της COSMOTE, την πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες μουσικούς. Οι fans του Jumping Fish
και της μουσικής θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στους καλλιτέχνες Blank Canvas, Angelika Dusk και Ex-Girlfriend’s Perfume ψηφίζοντας στο www.jumpingfish.gr, μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

Οι Blank Canvas, το φολκ project του Άγγελου Αϊβάζη, συμμετέχει στο διαγωνισμό με το τραγούδι “Mary Jane Blues”, η Angelika Dusk που γράφει και ερμηνεύει φρέσκα ποπ κομμάτια συμμετέχει με το τραγούδι “Love On Your Own Terms” και οι groovy, funky Ex-Girlfriend’s Perfume συμμετέχουν με το τραγούδι “Cache Cache”. Τα τρία υποψήφια κομμάτια προτάθηκαν από την Μόνικα, τον RED FM και το συντάκτη του Jumpingfish.gr, Παναγιώτη Χριστόπουλο.

Το Jumping Fish της COSMOTE προσφέρει μια μεγάλη μουσική ποικιλία με τις πιο καινούργιες προτάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν χιλιάδες ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, να ενημερωθούν για τα πιο hot μουσικά γεγονότα και να δημιουργήσουν τα δικά τους playlists. Παράλληλα, φιλοξενεί μόνιμες στήλες και αποκλειστικότητες και συνεχίζει την καθιερωμένη αρθρογραφία από την ελληνική και ξένη μουσική επικαιρότητα, διοργανώνει διαγωνισμούς και προτείνει τα καλύτερα events μέσα από την πλήρως ανανεωμένη agenda του.

Μέχρι σήμερα έχουν αναδειχθεί από τη μουσική πλατφόρμα 35 καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους είναι και οι: Rous, Minor Project, Irene Skylakaki, Sma Rag Da, Bangies, Los Mujeros, Σοφία Κουρτίδου, Penny and the Swingin’ Cats, Echo Train και Carte Postale.
Keywords
Τυχαία Θέματα