Catch the thief of LG OLED TV

08:26 9/2/2013 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics Hellas παρουσίασε το νέο της διαγωνισμό «Catch the thief of LG OLED TV» στη σελίδα της στο Facebook (https://www.facebook.com/lghellas/app_152961914851435), δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν την Full
LED Cinema 3D Smart TV 55 ιντσών της LG.
Η νέα τηλεόραση έχει πλάτος μόλις 15 χιλιοστά και απέσπασε πρόσφατα το βραβείο EISA Καλύτερου Προϊόντος 2012 – 2013 στην κατηγορία Smart TV, καθώς περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από καινοτόμες λειτουργίες.

Το concept του διαγωνισμού είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο και διασκεδαστικό. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του φύλακα και θα πρέπει να εντοπίσουν τον κλέφτη της λεπτής LG OLED TV σ’ ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, ανάμεσα σε δεκάδες ανθρώπους. Ο διαγωνισμός αποτελείται από 2 πίστες, στις οποίες οι παίκτες θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί, όταν εντοπίσουν τον κλέφτη. Οι συμμετέχοντες που θα ‘πιάσουν τον κλέφτη’, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν την εκπληκτική CINEMA 3D / SMART TV 55 ιντσών.

Η τεχνολογία Cinema 3D και Full HD εικόνα της OLED TV 55 ιντσών της LG προσφέρει στον θεατή κινηματογραφική και άνετη εμπειρία θέασης με ολοζώντανα χρώματα. Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας SmartShare, οι θεατές μπορούν να μοιραστούν περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή στην τηλεόραση με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Ακόμα, οι εφαρμογές της LG Smart TV παρέχουν σε όλη την οικογένεια απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγίας.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό, πιάσε τον κλέφτη και μπες στην κλήρωση για την Full LED Cinema 3D Smart TV 55 ιντσών της LG, γιατί Life’s Good!

Την επιμέλεια και το concept του διαγωνισμού έχει αναλάβει η Publicis Hellas.
Keywords
Τυχαία Θέματα