Canon PowerShot SX150 IS: η πιο εύχρηστη super zoom κάμερα

00:16 2/12/2011 - Πηγή: PC Nea
H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση της Canon PowerShot SX150 IS, μιας ψηφιακής μηχανής υψηλής ανάλυσης με κορυφαίες δυνατότητες ζουμ και χαρακτηριστικά για εύκολη καταγραφή των αξέχαστων στιγμών σας σε φωτογραφίες και βίντεο HD.

Εξοπλισμένη με έναν εντυπωσιακό φακό 12x και υψηλή ανάλυση 14,1 Megapixel, η PowerShot SX150 IS επιτρέπει σε όλα τα μέλη της οικογένειας να βελτιώσουν τις φωτογραφικές τους τεχνικές ή απλά να αφήσουν την επιλογή όλων των ρυθμίσεων στη μηχανή, για λήψεις υψηλής ποιότητας άμεσα και εύκολα. Με μικρές διαστάσεις, εργονομική σχεδίαση και κόκκινο, μαύρο ή ασημί χρώμα, η PowerShot SX150 IS προσφέρει μια εντυπωσιακή γκάμα χαρακτηριστικών.

Ευελιξία και μικρό μέγεθος
Το σώμα της PowerShot SX150 IS ενσωματώνει έναν εντυπωσιακό φακό με οπτικό ζουμ 12x, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα φωτογράφησης τοπίων και ομάδων ανθρώπων στη μέγιστη ρύθμιση ευρείας γωνίας 28mm, αλλά και λήψεων απομακρυσμένων θεμάτων με την εντυπωσιακή θέση τηλεφακού στα 336mm.

Ακόμη και κατά τη λήψη με κράτημα της μηχανής στο χέρι, η καταγραφή θεμάτων από απόσταση ή σκηνών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με εξαιρετική λεπτομέρεια είναι ευκολότερη από ποτέ. Ο οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας (IS) 4 στοπ και η νέα τεχνολογία Έξυπνης Σταθεροποίησης Εικόνας, αντισταθμίζουν το θάμπωμα της εικόνας που προκαλείται από την αστάθεια της μηχανής.

Είτε κατά την οριζόντια μετατόπιση της μηχανής για τη λήψη ενός σχολικού αγώνα δρόμου 100μ., είτε κατά την κοντινή λήψη ενός άνθους με έντονα χρώματα, η Έξυπνη Σταθεροποίηση Εικόνας διασφαλίζει την καταγραφή εικόνων και βίντεο με κρυστάλλινη καθαρότητα.

Η Έξυπνη Σταθεροποίηση Εικόνας αναγνωρίζει άμεσα τις συνθήκες λήψης, εντελώς αυτόματα, και επιλέγει την καταλληλότερη από τις επτά ρυθμίσεις σταθεροποίησης εικόνας[1]. Για παράδειγμα, η Ενισχυμένη Σταθεροποίηση Εικόνας (IS) – ένα χαρακτηριστικό που προέρχεται από τη σειρά βιντεοκαμερών LEGRIA της Canon – διασφαλίζει ότι ακόμη και κατά τη λήψη ενός θέματος από απόσταση, οι ταινίες καταγράφονται με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και ελάχιστο θάμπωμα.

Καταγραφή κάθε λεπτομέρειας, σε κάθε λήψη
Η PowerShot SX150 IS ενσωματώνει πολλές προηγμένες τεχνολογίες απεικόνισης της Canon, επιτρέποντας την καταγραφή εικόνων με εκπληκτική ποιότητα. Η ανάλυση 14,1 Megapixel προσφέρει εικόνες με εξαιρετική σαφήνεια και λεπτομέρεια που επαρκεί για εκτυπώσεις ακόμη και σε μέγεθος πόστερ ή το κροπάρισμα της εικόνας για ακόμη πιο εντυπωσιακές συνθέσεις. Ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC 4 της Canon διασφαλίζει τη λήψη των φωτογραφιών με ταχύτητα και τέλεια απόδοση χρωμάτων και ποιότητα, ενώ προσφέρει επίσης ταχύτατη απόκριση στην καθημερινή χρήση της μηχανής.

Λειτουργικότητα, δημιουργικότητα και ευκολία χρήσης
Η PowerShot SX150 IS βοηθά τους χρήστες να καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο που εντυπωσιάζουν. Η Έξυπνη Αυτόματη Λήψη, μ
Keywords
Τυχαία Θέματα