Acer Iconia Tab A510: πολυπύρηνο Tablet σε ελκυστική τιμή

11:44 16/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Ήδη από την CES η Acer είχε παρουσιάσει το νέο της Tablet A510. Λίγες εβδομάδες αργότερα παρουσιάστηκε και στην ευρωπαϊκή αγορά. Πλέον είναι γνωστή η τιμή του και η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην αγορά.
Στην «καρδιά» του συναντάμε την πλατφόρμα Tegra 3 με πέντε πυρήνες για άπλετη υπολογιστική ισχύ. Η ανάλυση της 10ίντσης οθόνης του ανέρχεται
στα 1.028x800pixels, ενώ υποστηρίζει το Android 4 (Ice Cream Sandwich), κάτι που υπόσχεται περισσότερη ισχύ σε σχέση με το Honeycomb.

Για να μπορέσει κανείς να χρησιμοποιήσει την άπλετη ισχύ του για μεγάλο χρονικό διάστημα το A510 υποστηρίζεται από μια μπαταρία ισχύος 9.800mAh η οποία προσφέρει αυτονομία έως 18 ώρες. Στον υπόλοιπο εξοπλισμό του περιλαμβάνεται μια κάμερα HD στην μπρος πλευρά και μια κάμερα ανάλυσης 5MPixels στην πίσω. Επιπλέον διαθέτει υποδοχές Micro USB και Micro HDMI όπως και έναν αναγνώστη MicroSDHC.

Το Tablet θα είναι διαθέσιμο στη Γαλλία, σύμφωνα με την Acer, από το Μάρτιο και θα κοστίζει 399 ευρώ (στην έκδοση του με 32GB μνήμη και υποστήριξη του WLAN).

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα