Σχεδιάστε το ασανσέρ σας

08:32 16/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Στον κόσμο της… εικονικής πραγματικότητας εισάγει τους πελάτες της η βιομηχανία ανελκυστήρων KLEEMANN, μέσω της καινοτόμας εφαρμογής «Design your Lift».

Πρόκειται για ένα virtual showroom, που προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να σχεδιάσει ο ίδιος το θάλαμο του ανελκυστήρα του, επιλέγοντας προϊόντα από όλα τα μοντέλα της KLEEMANN, με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς υλικών.

Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να «παίξει» με τα υλικά, τα χρώματα και τις
επιλογές design που προσφέρει η εταιρεία, δημιουργώντας τον ανελκυστήρα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στην αισθητική του. Δοκιμάστε, λοιπόν, τις δυνατότητες που σας προσφέρει η εφαρμογή στη διεύθυνση www.designyourlift.com

Στο μεταξύ, την καινοτόμα εφαρμογή για iPhone, Lift Tester, θα παρουσιάσει η KLEEMANN στο 19ο παγκόσμιο συνέδριο ανελκυστήρων "Elevcon 2012" του International Association of Elevator Engineers που θα γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, στις 22-24/05/2012.

Η εταιρεία σχεδίασε την εν λόγω εφαρμογή με στόχο να παρέχει σε ειδικούς του κλάδου, αλλά και τελικούς χρήστες ανελκυστήρων τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ποιότητας της κίνησης, μετρώντας δεδομένα όπως ταχύτητα, επιτάχυνση, μικροδονήσεις και θόρυβο, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου. Τα παραπάνω δεδομένα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής λειτουργίας του ανελκυστήρα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις επιδόσεις του ανελκυστήρα σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή από τη διεύθυνση http://itunes.apple.com/us/app/lift-tester/id490950875?mt=8

Δεδομένου ότι στη σύγχρονη εποχή της πληροφορίας και του διαδικτύου, οι κινητές συσκευές (smartphones και tablets) ακολουθούν τα τελευταία χρόνια αλματώδη πορεία, το τμήμα μάρκετινγκ της KLEEMANN κατάφερε και «πάντρεψε» την τεχνολογία αυτή με τους ανελκυστήρες, προσφέροντας ένα εργαλείο ελέγχου και αξιολόγησης της ποιότητας κάθετης μετακίνησης.

«Πλέον είμαστε σε θέση να έχουμε το συνολικό έλεγχο ποιότητας των προϊόντων μας, όπως αυτά φτάνουν στην τελική εγκατάσταση», αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας, υπογραμμίζοντας παράλληλα την προσήλωσή της στις νέες τεχνολογίες και στη σχεδίαση εργαλείων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των χρηστών ανελκυστήρων, αλλά και των επαγγελματιών του κλάδου.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα