70 ευρώ δωροεπιταγή από το Golden-i με την αγορά οποιουδήποτε Mac

17:26 7/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Το κατάστημα Golden-i, το Apple Premium Reseller Store της ACE-Hellas, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, γνωρίζει τον τρόπο να κάνει χαρούμενους τους πελάτες του.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του χρόνου, μια δωροεπιταγή αξίας 70 Ευρώ περιμένει τους πελάτες που θα αγοράσουν οποιονδήποτε υπολογιστή Mac από
το κατάστημα του Golden-i στο Μαρούσι.

Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε μελλοντική αγορά περιφερειακών και αξεσουάρ από το κατάστημα του Golden-i.

Οι επισκέπτες του Golden-i, μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα καταπληκτικά iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook Pro συμπεριλαμβανομένου και του νέου, ταχύτερου MacBook Air, του notebook που ζυγίζει ελάχιστα, αλλά από το οποίο μπορούν να περιμένουν τα μέγιστα.

Μπορούν να δουν από κοντά, σε λειτουργία, όλη τη σειρά προϊόντων της Apple, αξεσουάρ της Apple και τρίτων κατασκευαστών, καθώς και τον περιφερειακό εξοπλισμό που μπορεί να τα συνοδεύσει.

Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμος ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στο κατάστημα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α,στο Μαρούσι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα