13888: ένας αριθμός για κάθε σας ανάγκη

03:26 1/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Από την 1η Νοεμβρίου 2011 ο ΟΤΕ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες τους, με έμφαση στην εύκολη, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Από την παραπάνω ημερομηνία, όλοι οι αριθμοί τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης για πελάτες ενοποιούνται στο 13888.
Με τον ενιαίο αριθμό 13888, που καλείται χωρίς χρέωση από το δίκτυο του ΟΤΕ1, οι πελάτες του ΟΤΕ, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, έχουν στη διάθεσή τους οποιαδήποτε
πληροφορία επιθυμούν σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες ΟΤΕ, καθώς και τεχνική υποστήριξη, απολαμβάνοντας έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

Το 13888

- Συνεχίζει να αποτελεί το βασικό κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, προώθησης προγραμμάτων και προσφορών τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης, παρέχοντας με ένα μόνο τηλεφώνημα τη δυνατότητα άμεσης απόκτησής τους και προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

- Ενσωματώνει πλέον το σύνολο των υφιστάμενων αριθμών τεχνικής εξυπηρέτησης για θέματα λειτουργίας, εξοπλισμού και εγκατάστασης τηλεφωνικών και ISDN συνδέσεων, για Conn-x, υπηρεσίες internet και ΟΤΕ TV, προσφέροντας 24ωρη τεχνική υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα, για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο ΟΤΕ, εναρμονίζοντας πλήρως τις τεχνολογίες αιχμής με την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, στοχεύει στην προσφορά ποιοτικής εξυπηρέτησης και μιας ξεχωριστής εμπειρίας επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Αναζητήσεις
13888 κοστος
Τυχαία Θέματα