Τσοχατζόπουλος: Kάποιοι επιδιώκουν την εξόντωσή μου

Μάχη για την αλήθεια χαρακτήρισε την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο πρώην υπουργός Αμυνας του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι από τη πρώτη στιγμή που ανακινήθηκε η υπόθεση των υποβρυχίων από τη γερμανική και την ελληνική Δικαιοσύνη η θέση του ήταν μία: "όλα στο φως".
Να σημειωθεί
ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος απέφυγε να διαβάσει πολλά αιχμηρά σημεία, τα οποία περιεχόταν στη γραπτή ομιλία του και αφορούσαν σφοδρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. "Δεν φυγομαχώ, δεν απολογούμαι, ζητάω φως παντού γιατί έχω μαζί μου την αλήθεια απέναντι στο ψέμα, το δίκαιο απέναντι σε μια μεθοδευμένη επιλεκτική στοχοποίηση" υπογράμμισε ο κ. Τσοχατζόπουλος που χαρακτήρισε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ "νομικά αστήρικτη" και μίλησε για "ανιστόρητη προσπάθεια κάποιων" να τον εξοντώσουν ηθικά και πολιτικά.

"Είναι, χρέος μου να υπερασπιστώ την προσωπική μου πορεία και προσφορά. Για αυτό, όπως δεν κρύφτηκα εγώ, και κανένας άλλος δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μένα", σημείωσε, ενώ στρεφόμενος κατά του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι "προσεγγίσεις που τον εμφανίζουν να είναι απέναντι του χαρακτηρίζονται ως ανιστόρητες αλλά και αγνώμονες και θρασείες".

Στο σημείο αυτό ο κ Τσοχατζόπουλος υπογράμμισε ότι, "η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε από κάποιους σε μια ενέργεια πολιτικά, ηθικά, ακόμη και νομικά απαράδεκτη, με σκοπό να στήσουν ένα "Κολοσσαίο" προκειμένου με την εξόντωση κάποιων και τη διάσωση άλλων να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη".

"Έκαναν λάθος όσοι νόμισαν ότι θα κατασκευάσουν ένα βολικό ένοχο για να ξεγελάσουν για μια ακόμη φορά το λαό δήθεν ανταποκρινόμενοι στο πραγματικό λαϊκό αίτημα για κάθαρση στο δημόσιο βίο. Ας είναι, όμως, βέβαιοι: Κανείς δεν γλιτώνει από την αλήθεια. Κανένα παρασκήνιο δεν μένει για πάντα στο σκοτάδι. Κανένα κέντρο και παράκεντρο εξουσίας δεν μένει για πάντα στο απυρόβλητο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Πολλοί λένε ότι εγώ θα κάνω αποκαλύψεις και θα "κάψω κόσμο". Αποκαλύψεις δεν θα κάνω γιατί απλούστατα δεν έχω. Δεν μπορώ όμως να αποσιωπήσω τα γεγονότα και την αλήθεια. Η αλήθεια είναι αυτή που θα διαλύσει εις τα εξ ων συνετέθη αυτή τη σκευωρία και θα κάψει τους σκευωρούς", τόνισε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε:

"Είπαν κάποιοι, ακόμη και πολιτικός αρχηγός ότι δήθεν εκβιάζω το ΠΑΣΟΚ. Απαντώ. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται από κανένα. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Δεν διαπραγματεύομαι την ιστορία μου, δεν παζαρεύω τη συμβολή μου στην πορεία της χώρας και βέβαια δεν εκβιάζομαι".

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης να διερευνηθεί όλη η υπόθεση των υποβρυχίων, ώστε να εντοπιστούν και να αποκαλυφθούν τυχόν έκνομες καταστάσεις και πρόσθεσε ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για τα συκοφαντικά τερατώδη ψεύδη με τα οποία επιτίθενται εναντίον του τα "επικοινωνιακά φερέφωνα"

Ο πρώην υπουργός 'Αμυνας απέρριψε όλα όσα του καταλογίζουν για "μίζες" και ξέπλυμα μαύρου χρή
Keywords
Τυχαία Θέματα