Τσίπρας: Η κυβέρνηση στερείται αξιοπιστίας

Η κυβέρνηση στερείται αξιοπιστίας και νομιμοποίησης για να διαχειρίζεται - και μάλιστα εν κρυπτώ - τις τύχες και το μέλλον του ελληνικού λαού, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

Ο κ. Α. Τσίπρας
δήλωσε ότι μετά από ένα χρόνο καθολικής αποτυχίας της πολιτικής του μνημονίου, η κυβέρνηση επανέρχεται, ετοιμάζοντας ένα νέο, ακόμα σκληρότερο, μνημόνιο, που αποτελεί και την ομολογία του απόλυτου εκτροχιασμού και πρόσθεσε ότι αυτή τη φορά στο τραπέζι των μυστικών και πάντα υπόγειων διαβουλεύσεων, είναι ο δημόσιος πλούτος.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η προσπάθεια διαμόρφωσης μιας εικόνας συναίνεσης για τη διάλυση της κοινωνίας, θα πέσει στο κενό και αυτό "ας το γνωρίζουν καλά οι 'πρόθυμοι' του μνημονίου και όσοι απεργάζονται σενάρια κυβέρνησης τεχνοκρατών, που θα εγγυηθεί δήθεν την έξοδο της χώρας από την κρίση. Το μόνο που μια τέτοια κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί είναι την επιτάχυνση των μνημονιακών πολιτικών, άρα την επιτάχυνση της βύθισης της χώρας στην κρίση".

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι "ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταδικάσει στη συνείδησή του τις επιλογές της κυβέρνησης Παπανδρέου" και ότι "ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησής του έχει εκπνεύσει προ πολλού".
Keywords
Τυχαία Θέματα