Τούμπαρε μόνος του!

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε! Τα είχε όλα απέναντι του. Ατυχίες,τραυματισμούς,αλλαγές,διαιτητή,κόκκινες κάρτες,δοκάρι...Οσο και να κυκλφορούσε την μπάλλα, ήταν ενα χαμένο "απο χέρι" παιχνίδι γι αυτόν...Με δυο γκόλ από το α' ημίχρονο, του Αμπντούν στο 5' και του Μιραλάς στο 18' ο Ολυμπιακός επεκράτησε του ΠΑΟΚ με 0- 2 στον σημαντικότερο αγώνα της 20ης αγωνιστικής, στο ντέρμπι της Τούμπας.
Ο
Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή ότι επεδίωκε να πάρει την νίκη. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ως το 5ο λεπτό, όπου άνοιξε το σκόρ ο Αμπντούν είχε δυο ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Ιμπαγάσα.
Μετά το 20' ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες και έχοντας και ένα δοκάρι σε σουτ του Γκαρσία έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με αποτέλεσμα να μην υπάρξει μεταβολή στο σκορ. Από το 76' ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λαζάρ. Ο Ρουμάνος τιμωρήθηκε αρχικά με κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό φάουλ στον Μιραλάς και στην συνέχεια είδε δεύτερη κίτρινη καθώς επιχείρησε να κτυπήσει τον Τζεμπούρ.

Με την νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός μείωσε στους 2 βαθμούς την διαφορά από τον μέχρι στιγμής πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος το Σάββατο έχασε στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό με 1-0.

Τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων της 20ης αγωνιστικής ήταν:

ΑΕΚ - Πανιώνιος 1 - 0

Εργοτέλης - ΟΦΗ 0 -1

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 -1

Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας 1 - 0

Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Ο αγώνας Skoda Ξάνθη - Αρης, διεκοπή τρια λεπτά πριν τη λήξη του, λόγω διακοπής ρεύματος, με τον Αρη να προηγείται 2 - 0
Keywords
Τυχαία Θέματα