Το νέο Auris

Ø Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του νέου Auris στην Ελληνική αγορά

Ø 14.990€ Toyota Auris Life. Το μοναδικό με τόσο πλούσιο εξοπλισμό απο τη βασική κιόλας έκδοση
Το νέο Auris ήδη ξεκίνησε τις πωλήσεις του και στην Ελλάδα. Το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων
Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδα δέχεται τις παραγγελίες των ενδιαφερόμενων πελατών του, ενώ οι τιμές του νέου μοντέλου εξασφαλίζουν ένα εγγυημένα απόλυτο όφελος.
Οι πρώτοι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα απο σήμερα να παραγγείλουν το Auris που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν μέγιστο όφελος απόσυρσης αλλά και πλεονεκτήματα χρημαδότησης Τoyota, με επιτόκιο μόλις 5%.

Το νέο Auris που γνωρίσαμε πρόσφατα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, αποτελεί μια τολμηρότερη και δυναμικότερη προσέγγιση, αλλά είναι και πλουσιότερο με το μικρότερο λειτουργικό κόστος από ποτέ.

Σχεδιασμένο για την Ευρώπη - τη μεγαλύτερη αγορά του, το νέο Auris παράγεται στην Toyota Motor Manufacturing UK μαζί με το Avensis, ενισχύοντας τη δέσμευση της εταιρίας στις Ευρωπαϊκές της δραστηριότητες.

Αναμφισβήτητα, το νέο Auris έχει ήδη εντυπωσιάσει το κοινό του με την ποιότητα του εσωτερικού, την αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά και τη βελτιωμένη απόδοση ολόκληρης της γκάμας κινητήρων – συμπεριλαμβανομένου του πλήρως υβριδικού μοντέλου, ενός τεχνολογικού ηγέτη της αγοράς.

Βασικά σχεδιαστικά στοιχεία

Υιοθετώντας νέα σχεδιαστικά στοιχεία σε εσωτερικό και εξωτερικό, το νέο Auris είναι το χαμηλότερο αυτοκίνητο στη mainstream κατηγορία C. Το νέο εξωτερικό του μεγιστοποιεί τα οφέλη της χαμηλότερης μετωπικής επιφάνειας και μιας συνολικής μείωσης ύψους 55 mm χαρίζοντας στο νέο Auris αεροδυναμικό συντελεστή μόλις Cd 0.28, κάτι που αφενός αυξάνει την ευστάθεια, αφετέρου μειώνει την κατανάλωση.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του νέου Auris δηλώνει «αυτοπεποίθηση» και «δυναμισμό».

Το εμπρός τμήμα του νέου Auris αναδεικνύει το νέο 'πρόσωπο' της Toyota. Συνδυάζει το σχεδιαστικό στυλ Under Priority της μάσκας με προβολείς Keen Look και φώτα ημέρας LED Daytime Running Light (DRL) προσδίδοντας μεγαλύτερο κύρος στη γκάμα του Auris και πολύ πιο δυναμική παρουσία στο δρόμο.

Σε προφίλ άποψη, μία εξίσου εντυπωσιακή στυλιστική αλλαγή είναι η επιμήκυνση των τριών κρυστάλλων, με προαιρετική κολόνα Β σε piano black και πιο δυναμική πίσω κολόνα, πάνω από μία πιο ανάγλυφη μεσαία γραμμή διακοσμημένη με χρώμιο.

Η πίσω πόρτα διαθέτει μεγαλύτερο άνοιγμα και ισχυρές, κυρτές και κοίλες επιφάνειες, και συνδυάζεται με νέας σχεδίασης πίσω φώτα και προφυλακτήρα, ενισχύοντας έτσι την εικόνα πλάτους και στιβαρότητας του νέου Auris.

Στο εσωτερικό, η αφή των επιφανειών έχει σαφώς βελτιωθεί σε όλη την καμπίνα. Το τιμόνι είναι επενδυμένο με δέρμα nappa κορυφαίας ποιότητας με μονή ραφή τύπου baseball. Η πάνω επιφάνεια του ταμπλό και οι πλευρικές επιφάνειες της επένδυσης θυρών έχουν μαλακό σαγρέ φινίρισμα, τα υποβραχιόνια φέρουν επενδύσεις και οι κολόνες του cockpi
Keywords
Τυχαία Θέματα