Το δριμύ κατηγορώ του Γιώργου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ποιοι λοιπόν είναι αυτοί που προετοιμάζουν ανωμαλίες;
Με ένα δριμύ κατηγορώ ο Γιώργος Παπανδρέου αποκαλύπτει ποιοι και γιατί αντιδρούν στο δημοψήφισμα, ποιοι και γιατί θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση (σ.σ. ποντάροντας και στους εφιάλτες μέσα στο ΠΑΣΟΚ).
Ο πρωθυπουργός σε τρεις ομιλίες του, έκανε βαρυσήμαντες αποκαλύψεις, οι οποίες απεκρύβησαν από τα αργυρώνητα μέσα ενημέρωσης, πολλά από τα οποία ανήκουν στην ιδιοκτησία σημαντικών οικονομικών παραγόντων, που απεργάζονται θεσμικές εκτροπές και ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού και αντικατάστασή του από κάποιο ανδρείκελο.
Από τις καταγγελίες του πρωθυπουργού, όποιος συγκρατήσει τρεις αναφορές: Τραπεζίτες, καταθέσεις στο εξωτερικό, ισχυροί οικονομικοί παράγοντες, συλλήψεις στο χώρο της λαθρεμπορίας καυσίμων, θα βρει ποιους καταγγέλλει ο κ. Παπανδρέου και ποιοι είναι αυτοί που οδηγούν σε εκτροπή.
Στη χθεσινή του ομιλία στο υπουργικό Συμβούλιο ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο δρόμο που έχουν χαράξει «και μόνο μια ανωμαλία μπορεί να μας βγάλει από αυτή την πορεία».
Ποιοι λοιπόν είναι αυτοί που προετοιμάζουν ανωμαλίες;

Ιδού τι είπε χθες ο πρωθυπουργός:
1. «Έχουμε πάρει την απόφαση να επικρατήσει η ευνομία απέναντι στην ανομία, που αφορά ιδιαίτερα στα μεγάλα συμφέροντα και σε διάφορους προνομιούχους…Τι άλλαξε όμως και «λύσσαξαν» τα άλλα κόμματα καθώς και τα περισσότερα ΜΜΕ ενάντια στην πρόταση αυτή, η οποία θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητηθεί με ηρεμία και νηφαλιότητα; Αλλά τι άλλαξε και μόλις ανακοινώθηκε δημοψήφισμα, ξέσπασε τέτοιος θόρυβος;
 Είναι σαφές τι άλλαξε. Καταρχήν, συμφωνήθηκε το νέο δάνειο, κάποιοι τραπεζίτες ανησυχούν, κάποια ΜΜΕ είναι υπερχρεωμένα, ενώ παράλληλα προχωράει η έρευνα των καταθέσεων στην Ελβετία. Όσοι έπαιξαν στη χρεοκοπία της χώρας, κατανόησαν ότι έχασαν τα χρήματά τους, το ίδιο και όσοι πόνταραν στην επιστροφή στη δραχμή. Προφανώς, αυτά είναι που άλλαξαν - και όχι μόνο - το κλίμα.

2. Και το δημοψήφισμα έγινε ξαφνικά για αυτούς κάτι τρομερό και φοβερό. Η Αντιπολίτευση, που πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρουμε στη Σύνοδο Κορυφής και ήλπιζε ότι θα πέφταμε, βλέπει ότι μέσω του δημοψηφίσματος μπορεί να βρεθεί στη γωνία, γιατί δεν έρχεται να συμβάλει θετικά.
 Όλοι αυτοί φοβούνται το λαό. Μιλάνε δήθεν στο όνομα του λαού, αλλά φοβούνται την ετυμηγορία του, γιατί δεν δέχονται να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός το τι θέλει.

3. Μέχρι τώρα, μας έλεγαν ότι η νέα σύμβαση θα είναι καταστροφή. Τώρα, παριστάνουν ότι φοβούνται ότι με το δημοψήφισμα, δεν θα υλοποιηθεί αυτή η νέα σύμβαση, που γι’ αυτούς ήταν καταστροφή! Αυτή είναι η κορυφαία αντίφαση που βλέπουν όλοι.

4. «…Οι μόνοι που δεν θέλουν να πετύχει η συμφωνία και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, είναι εκείνοι που είναι ήδη στην πραγματικότητα χρεοκοπημένοι, αυτοί που προσπαθούν πιθανώς να οργανώσουν μια νέα αστάθεια, που θέλουν το χάος, κάτι που φαίνεται από τη συμπεριφορά τους.

5. …Η απάντησή
Keywords
Τυχαία Θέματα