Τι ακριβώς συμβαίνει με την...λίστα;

Αγαπητέ,
Έχω μια απορία. Χθες το βράδυ ξεκαθαρίστηκε η πορεία της "λίστας Λαγκάρντ", ύστερα από όσα είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο Μέγκα, όπως έγραψες στην ιστοσελίδα σου. Μέχρι το μεσημέρι όλες οι ιστοσελίδες και τα ραδιόφωνα συνέχιζαν να κατηγορούν τον πρώην υπουργό Οικονομικών για τη λίστα, αλλά και για τη μη αξιοποίηση και μη δημοσιοποίησή της. Κατά τη γνώμη μου, η κριτική ήταν άδικη από χθες το βράδυ και μετά. Όσα είπε χθες ο Παπακωνσταντίνου
(και δημοσίευσες) αποτέλεσαν τον λόγο για τον οποίο το θέμα ξεκαθαρίσθηκε πλήρως και ήδη η "λίστα" βρίσκεται στο ΣΔΟΕ με τον πιο επίσημο τρόπο. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι:
1. Ο Ι. Διώτης δήλωσε στο vimafm 99.5, ότι είχε παραλάβει τη "λίστα" από τον Γ. Παπακωνσταντίνου "ατύπως" και, επομένως δεν μπορούσε να την αξιοποιήσει.
2. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος (στον οποίο παρέπεμψε χθες το βράδυ ο Παπακωνσταντίνου) σε γραπτή του δήλωση παραδέχθηκε ότι είχε τη λίστα από τον Αύγουστο του 2011, όταν και του την παρέδωσε ο Ι. Διώτης. Είπε επίσης ότι η "λίστα" βρίσκεται ήδη στα χέρια της κυβέρνησης, την οποία την παρέδωσε ο ίδιος.
3. Η κυβέρνηση παραδέχθηκε, μέσω κύκλων της, ότι πράγματι ο Βενιζέλος παρέδωσε τη λίστα και εκείνη με τη σειρά της την έστειλε, επισήμως πλέον στο ΣΔΟΕ το οποίο δεν θα μπορεί να αρνηθεί ότι την έχει. Παρόλα αυτά οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ συνέχισαν μετά απ΄ όλα αυτά να κατηγορούν τον Παπακωνσταντίνου. Μπορείς να μου εξηγήσεις για ποιό λόγο;
Keywords
Τυχαία Θέματα