«Θερίζει» η εγκληματικότητα και κανείς δεν ασχολείται!

Ο Χ.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Δεν έχει τέλος η δράση ένοπλων κακοποιών που χτυπούν καταστήματα , σούπερ μάρκετ ακόμα και ανυποψίαστους πολίτες στην μέση του δρόμου για να τους αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα που έχουν μαζί τους ενώ δεν διστάζουν να τραυματίζουν τα θύματά τους, εάν προβάλουν αντίσταση.
Το χρονικό των επιθέσεων ξεκίνησε από το Χολαργό λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα όταν ένας άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ, στη συμβολή των οδών Τερψιχόρης και Μπουμπουλίνας και με την απειλή του όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό
ποσό.
Την ίδια ώρα σε ένα άλλο σούπερ μάρκετ στη Νίκαια στη συμβολή των οδών Αγησιλάου και Σμύρνης, δύο άγνωστοι μπήκαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλου άδειασαν τα ταμία.

Στη Νέα Μάκρη, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, στις 9 χθες το βράδυ, δύο άγνωστοι πλησιάσαν προμηθευτή καρτών κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή του όπλου τον ακινητοποίησαν και του έκλεψαν όλες τις κάρτες και άγνωστο χρηματικό ποσό.
Τα μεσάνυχτα στην Κυψέλη, δύο άγνωστοι μπήκαν σε ψητοπωλείο και με την απειλή αυτόματων όπλων αφαίρεσαν από τα ταμεία τις εισπράξεις της ημέρας. Δύο ώρες αργότερα στη Νέα Φιλαδέλφεια, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε οίκο ανοχής και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 2 και μισή μετά τα μεσάνυχτα στην Καισαριανή, στην οδό Γρηγορίου Θεολόγου, άγνωστος άρπαξε την τσάντα μιας γυναίκας και φεύγοντας την τραυμάτισε στο πρόσωπο με μαχαίρι ευτυχώς ελαφρά.

Στα Εξάρχεια, στην οδό Βαλτετσίου, είκοσι λεπτά πριν τις 4 το πρωί, δύο άγνωστοι μπήκαν σε εστιατόριο και αφού χτύπησαν με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν ενώ ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα