Θα μείνει χωρίς συχνότητα!

Την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος αναμένει την επίσημη απάντηση του MEGA για το εάν θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία, η Διεύθυνση του καναλιού παραμένει παγιδευμένη σε λανθασμένες ενέργειες που έγιναν στο παρελθόν με αποτέλεσμα το κανάλι να κινδυνεύει να μείνει χωρίς τηλεοπτική συχνότητα!
Πριν από μερικούς μήνες, η Διεύθυνση του MEGΑ, με δική της πρωτοβουλία προχώρησε στην τροποποίηση του συμβολαίου, με στόχο την πρόωρη αποδέσμευση του καναλιού από τις εγκαταστάσεις του «Λόγου». Βάσει του αρχικού συμβολαίου, το MEGΑ θα έπρεπε να εγκαταλείψει τις
εγκαταστάσεις στις 15 Οκτωβρίου του 2011, ωστόσο το κανάλι προχώρησε σε διαφοροποίηση με στόχο να εγκαταλείψει στις 30 Ιουνίου, μια μόλις μέρα πριν από την μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση. Με αυτά τα δεδομένα το MEGA θα πρέπει να συμβιβαστεί με την πρόταση του Αρχιεπισκόπου αλλιώς θα πρέπει να εγκαταλείψει. Κύριο μέλημα της εκκλησίας δεν είναι η διεύθυνση του καναλιού αλλά η σωστή οικονομική διαχείριση. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι, το MEGA εδώ και μήνες δεν έχει καταβάλει ενοίκια στην εκκλησιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα