Συνάντηση Καρατζαφέρη – Ψωμιάδη

Με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο κτήριο της Περιφέρειας και θα έχει
καθαρά συμβολικό χαρακτήρα στήριξης του περιφερειάρχη.

Ο κ. Καρατζαφέρης με δηλώσεις του εξέφρασε την συμπαράσταση και την στήριξή του στον κ. Ψωμιάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος,από το πενταμελές εφετείο της Θεσσαλονίκης και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι «πρόκειται για μια προφανή αδικία. Ένας άνθρωπος που ψηφίζεται από το 55% ενός μεγάλου, ευρύτατου, κομματιού του Ελληνικού λαού, δεν μπορεί να μπαίνει σε αυτές τις “δουλείες”, οι οποίες ακούγονται. Υπάρχει μια αγανάκτηση. Δεν είναι αστειότητα - δυστυχώς είναι αθλιότητα».

Απέδωσε δε την όλη εξέλιξη σε πολιτικούς λόγους και στις εκλογικές νίκες του κ. Ψωμιάδη,«τα διαρκή και συνεχή 53% και 55% στις εκλογικές αναμετρήσεις».

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ακόμη ότι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη αποφασίζει εν ονόματι του ελληνικού λαού και συνέδεσε την απόφαση με το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια.

«Όλες οι αποφάσεις είναι εν ονόματι του Ελληνικού λαού. Νομίζω ότι ο ελληνικό λαός απεφάνθη. Το θέμα που απασχολεί σήμερα τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης, ήταν γνωστό στο εκλογικό Σώμα. Εξαιρετικά γνωστό στο εκλογικό Σώμα. Μ' όλα ταύτα, το εκλογικό σώμα έδωσε μια μεγάλη πλειοψηφία στον κ. Ψωμιάδη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει ανατροπή αυτής της ετυμηγορίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Και πρόσθεσε:

«Σεβόμαστε το λαό και εν ονόματι του βγάζουμε τις οποιεσδήποτε αποφάσεις».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Καρατζαφέρης - με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, όπου ο υπουργός Οικονομικών παρουσίασε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιγνίδια- εκτίμησε ότι μπορεί να πέσει η κυβέρνηση και υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός έχει προβληματιστεί πάρα πολύ και είναι εξαιρετικά ενοχλημένος, γιατί «πιστεύει ότι η θέση των βουλευτών του τις τελευταίες ημέρες, ήταν εξαιρετικά μειωτική για αυτόν».

Όπως υποστήριξε, το πρόβλημα είναι ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα από τις προβεβλημένες προσωπικότητες του κόμματος,«είπαν ότι είναι άλλη η ηθική της κυβέρνησης και άλλη η ηθική της κοινοβουλευτικής ομάδας».

Ο κ. Καρατζαφέρης τάχθηκε εκ νέου υπέρ των πρόωρων εκλογών, γιατί, όπως εκτίμησε, οι εκλογές θα δώσουν μια άλλη δυναμική στην αποφασιστικότητα εκείνων που πρέπει να αναλάβουν αποφάσεις και φοβούνται, ή αρνούνται να τις αναλάβουν.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακολουθεί λάθος πορεία στην οικονομία, αφού, όπως υποστήριξε, στο οικονομικό επιτελείο «λαμβάνουν λάθος μέτρα, προς λάθος κατεύθυνση και έχουν λάθος αποτελέσματα», ενώ επιτέθηκε στον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται πως όσο συρρικνώνεται η αγοραστι
Keywords
Τυχαία Θέματα