Συλλήψεις για υποκλοπή "μεταφορικού έργου"

Οι οδηγοί τεσσάρων αυτοκινήτων, τύπου van, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αεροδρομίου Χανίων, την ώρα που επιχειρούσαν να επιβιβάσουν τουρίστες, οι οποίοι μόλις είχαν φθάσει στο αεροδρόμιο.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος του σωματείου ΤΑΞΙ Χανίων, Ηλίας Καραπατάκης.

Όπως δήλωσε, «ύστερα από καταγγελία συναδέλφων, πως στον χώρο του αεροδρομίου Χανίων εμφανίστηκαν τέσσερα βανάκια με αλλοδαπούς οδηγούς, με σκοπό να πάρουν τουρίστες. Mετά από συνεννόηση του σωματείου με το αστυνομικό τμήμα
του αερολιμένα, έγινε έλεγχος και διαπιστώθηκε πως όντως τα βανάκια ήταν παράνομα και η υπόθεση οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη».

Όπως επεσήμανε ο κ. Καραπατάκης, τα αυτοκίνητα είχαν νοικιαστεί, από γραφείο των Χανίων, από αλλοδαπό και πήγαν στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν 19 ξένους τουρίστες, οι οποίοι τελικά πήγαν στους προορισμούς τους με ΤΑΞΙ

«Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν καθαρή υποκλοπή του δικού μας έργου», επισήμανε ο κ. Καραπατάκης, υποστηρίζοντας, ότι «αυτοκίνητα επιβατηγά κάτω των εννέα θέσεων απαγορεύεται να κάνουν μεταφορά με οδηγό. Το έργο αυτό ανήκει αποκλειστικά στα ΤΑΞΙ και μόνο. Κάποια ξενοδοχεία που διαθέτουν τέτοια van έχουν από 10 θέσεις και πάνω, όπως ορίζει ο νόμος».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΤΑΞΙ, ο κλάδος είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, και μάλιστα σε μια περίοδο που το μεταφορικό έργο παρουσιάζει σημαντική πτώση.
Keywords
Αναζητήσεις
υποκλοπη μεταφορικου εργου νομοθεσια,
Τυχαία Θέματα