Στήριξη Καρατζαφέρη σε Ψωμιάδη

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη επισκέφθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης και του εξέφρασε τη συμπαράσταση του ιδίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του, μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης.
«Τέτοιου είδους πολιτικά πραξικοπήματα δεν μπορούν να γίνονται στην εποχή μας. Δεν νομίζω ότι θα το τολμήσουν και, αν το τολμήσουν, θα το βρουν μπροστά τους», επισήμανε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώπιον των δημοσιογράφων, μόλις άρχισε η συνάντηση τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη λέγοντας «η παρουσία σου σημαίνει πολλά για μένα και για τη δημοκρατία μας». «Οι αποφάσεις των δικαστηρίων βγαίνουν εν ονόματι του ελληνικού λαού. Ο κ. Ψωμιάδης με την εντολή του ελληνικού λαού είναι περιφερειάρχης. Προφανώς υπάρχει μία σύγχυση», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης και σημείωσε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα καταθέσει σήμερα στη Βουλή τροπολογία με την ευκαιρία της συζήτησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών. «Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι εξυπηρετείται η δημοκρατία με το να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε την ουσία του νόμου και όχι τον τύπο», επισήμανε για το νόημα της τροπολογίας.

Σε ερώτηση σχετικά με τη συζήτηση περί αναδιάρθρωσης του χρέους ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως «χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα και ευθύνη την οποία δεν βρίσκω σήμερα στην κυβέρνηση». Εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι στο μυαλό του πρωθυπουργού οι πρόωρες εκλογές και παρατήρησε: «Υπήρξε και μια εμπλοκή από τους βουλευτές τους που τον είπαν, εμμέσως πλην σαφώς, ανήθικο, λέγοντας ότι υπάρχει άλλη ηθική στην κοινοβουλευτική ομάδα και άλλη στην κυβέρνηση.
Και προέκυψε θέμα εκλογών το Σαββατοκύριακο».
Ο κ. Καρατζαφέρης διέψευσε πληροφορίες που εμφανίσθηκαν σε σελίδες του Διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες είπε πως όταν έρθει ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία θα βυθίζονται πλοία με λαθρομετανάστες που θα μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
«Σε μια ομιλία στη Λάρισα είχα πει ότι εμείς τους μετανάστες θα τους μειώσουμε στην ποσόστωση 2,5% - 3%.
Εν συνεχεία και μετά από 10 λεπτά λόγου είπα προς την Τουρκία να ξέρει ότι το πάρτι της στο Αιγαίο τελειώνει, όσο υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση.
Διότι εμείς όποιο αεροπλάνο δεν καταθέτει σχέδιο πτήσης θα καταρρίπτεται.
Ομοίως και όποιο πολεμικό πλοίο παραβιάζει τα εθνικά ύδατα.
Κάποιοι έκαναν κοπτική και ένωσαν αυτό το θέμα με το άλλο.
Ε, υπάρχει στο επάγγελμά μας και η αηδία», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα