Ψήφισμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την "κατασυκοφάντηση"

Ομόφωνα αποδοκιμάζει το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΕ-ΜΠΕ δημοσιεύματα σε εφημερίδες, ανώνυμες επιστολές, αναρτήσεις σε μπλογκς και ανώνυμα ηλεκτρονικά μηνύματα, με τα οποία επιχειρείται, όπως επισημαίνει, κατασυκοφάντηση, διαβολή και τρομοκράτηση των εργαζομένων στο Πρακτορείο, αλλά και των μελών του Δ.Σ.

Το Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο εκδόθηκε μετά τη σημερινή συνεδρίασή
του, έχει ως εξής:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΕ-ΜΠΕ αποδοκιμάζει ομόφωνα την απόπειρα κατασυκοφάντησης, διαβολής και τρομοκράτησης των εργαζομένων στο Πρακτορείο, αλλά και των μελών του Δ.Σ., με δημοσιεύματα σε εφημερίδες, με ανώνυμες επιστολές, αναρτήσεις σε μπλογκς και ανώνυμα ηλεκτρονικά μηνύματα.

Η απόπειρα αυτή, απ' όπου κι αν προέρχεται, δεν πρόκειται να κάμψει τη σταθερή απόφαση της Διεύθυνσης, του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ να ενισχύσουν το ρόλο του ως ενός πραγματικά ανεξάρτητου και έγκυρου ειδησεογραφικού οργανισμού.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΕ-ΜΠΕ εκφράζουν προς πάσα κατεύθυνση την ευχή το ενδιαφέρον για το εθνικό πρακτορείο να εκδηλώνεται με εποικοδομητικό τρόπο".

Αθήνα, 15 Απριλίου. Με την παράκληση να δημοσιευτεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα