''Δεν είμαι ανορεκτική'', λέει η Ζέτα Μακρυπούλια

«Οχι, δεν είμαι ανορεκτική. Ισα-ίσα, που έχω πάρει δυο-τρία κιλά» δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, βάζοντας τέλος στη φημολογία που την ήθελε να είναι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Dancing» προκάλεσε τους δημοσιογράφους...
να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα απλώς κοιτώντας την. «Δείτε με εσείς και πείτε μου. Εάν με θεωρείτε ανορεκτική, τι να πω… Κοιτάξτε με. Οχι μόνον δεν είμαι δηλαδή, αλλά
έχω πάρει και δύο τρία κιλάκια και δεν ξέρω πώς να τα χάσω».

Πιο γοητευτική από ποτέ, η ηθοποιός βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι που στήθηκε σε κατάστημα της Ερμού για την παρουσίαση των ρούχων της εταιρείας Raxevsky που εκπροσωπεί, τα οποία είναι εμπνευσμένα από το «Dancing with the stars». Μάλιστα, από την αρχή του event η Ζέτα εμφανίστηκε με ένα trendy μαύρο μπλουζάκι το οποίο έγραφε «Lean of me» (δηλαδή «Γείρε πάνω μου»), που κάθε ερωτευμένη γυναίκα -όπως η ίδια- θα έλεγε στον αγαπημένο της.

Στην εν λόγω collection υπάρχουν μπλουζάκια αφιερωμένα στον χορό, σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, με μηνύματα που ακολουθούν τα βήματα των χορευτών και αναμένεται να γίνουν το αγαπημένο φετίχ των θαυμαστών του παιχνιδιού - και όχι μόνο.

Η οικοδέσποινα του «Dancing» δεν άφησε, μάλιστα, ασχολίαστα και τα όσα ακούστηκαν για τα κορμιά των γυναικών που συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό show. «Οσες κοπέλες συμμετέχουν είναι αδύνατες, ωραιότατες και μια χαρά. Εξάλλου, στο σόου αυτό δεν ήρθαμε για να κρίνουμε σώματα και κιλά. Ηρθαμε γι’ άλλο σκοπό, και δεν θέλω να το ξεχνάμε αυτό. Θέλουμε να δείξουμε τις χορευτικές μας ικανότητες και να περάσουμε καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Espressonews
Keywords
Τυχαία Θέματα