Προς εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό

Ενόψει δραματικών πολιτικών εξελίξεων είναι πιθανό να βρεθεί η χώρα, αν η ΝΔ επιμείνει να μην αναγνωρίζει στην κυβέρνηση Παπαδήμου τη δυνατότητα να αποφασίζει για σημαντικά θέματα, τα οποία περιλαμβάνονται την 5η επικαιροποίηση του οικονομικού προγράμματος και στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, όπως συνέβη με το θέμα των επικουρικών συντάξεων.
Σήμερα το πρωί υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία για τις διακοπές των Χριστουγέννων, και του πρωθυπουργού.
Ο
κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για όσα συνέβησαν χθές και όσα αναφέρθηκαν στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.
Πρόεςδρος και πρωθυπουργός συμφώνησαν να τα ξαναπούν αμέσως μετά τις συναντήσεις που θα έχει ο κ. Παπαδήμος με Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη. Το κρίσιμο στοιχείο της συνομιλίας είναι η συμφωνία τους ότι αν χρειαστεί την επόμενη εβδομάδα
ο κ. Παπούλιας θα συγκαλέσει σύσκεψη στην οποία θα πάρουν μέρος ο πρωθυπουργός και οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν (;) την κυβέρνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα