Ποιός και γιατί θέλει τις εκλογές;

Πολύ εύκολα και με...ελαφρά τη καρδία Κουβέλης και Βενιζέλος "μιλάνε για εκλογές". Η υποκρισία βασιλεύει - γενικά. Εν πάση περιπτώσει "εδώ που φτάσαμε" η λύση είναι μία και μόνη(εαν δεν παίζουν τον...παπά και δεν εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα): 1ον Η ΕΡΤ ΑΕ ως Νομικό Πρόσωπο δεν υφίσταται κι
αυτό ΔΕΝ αλλάζει 2ον Τα κανάλια της πρώην ΕΡΤ ΑΕ παίζουν ντοκυμαντερ προβολής της Ελλάδας μέχρι να υπάρξει και λειτουργήσει η νεα δημόσια τηλεόραση(φεύγει το "μαύρο" και ικανοποιείται ο όρος "περι ανοιχτής τηλεόρασης") 3ον ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ ΑΕ πληρώνονται κανονικά, όπως και οι ασφαλιστικές εισφορές τους μέχρι να ανοίξει η νέα εταιρεία. Στη νέα εταιρεία θα μπορούν να κάνουν αίτηση πρόσληψης με κάποιο -μικρό- Bonus.
Παράλληλα ΟΛΟΙ οι σχετικοί και άσχετοι εγκαταλείπουν τα κτίρια και τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΡΤ ΑΕ και πάνε σπίτια τους.
Αυτά σε σχέση με την πρώην ΕΡΤ ΑΕ. Εαν Βενιζέλος και Κουβέλης επιμείνουν στο να ανοίξει η πρώην ΕΡΤ ΑΕ και να λειτουργήσει όπως πριν(χωρίς να έχει μεσολαβήσει το παραμικρό), είναι ολοφάνερο οτι θα πάμε σε εκλογές - είναι παντελώς αδύνατο να το δεχτεί ο Α.Σαμαράς και σε αυτή την περίπτωση, λίγη σημασία θα έχει ποιός θα φέρει την ευθύνη.
Θέλετε να σας πούμε για τις μυστικές δημοσκοπήσεις και τι δείχνουν; Ας το αφήσουμε καλλύτερα.
Θα ήταν κρίμα και άδικο για "μια παλιοπαρέα" να...φαγωθεί και το παλιάμπελο και να "αυτοκτονήσει" η χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα