Θέλουν "ρεβάνς" Βενιζέλος και Κουβέλης απο τον Α.Σαμαρά

ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ
Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον υπουργό Επικρατείας και σύμβουλο του Πρωθυπουργού Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος επισκέφτηκε τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών οι οποίες βρίσκονται σε οριακό σημείο λόγω της κρίσης στην ΕΡΤ.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στα
γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγίου Κωνσταντίνου. Είχε διάρκεια μισή ώρα κατά τη διάρκεια της οποίας ο Φώτης Κουβέλης επανέλαβε τη θέση του για άμεση λειτουργία της ΕΡΤ, ενώ ο Δημ. Σταμάτης αντιπρότεινε μια «μεταβατική λύση» μέχρι τη λειτουργία του νέου φορέα, πράγμα που δεν δέχεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

O Φ. Κουβέλης επέμεινε στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ «με κανονικό πρόγραμμα», απαντώντας και στα σενάρια που θέλουν το «μαύρο» της ραδιοτηλεόρασης να καλύπτεται στο αμέσως επόμενο διάστημα με παλαιότερες εκπομπές.

Νωρίτερα ο Δημήτρης Σταμάτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος τον παρέπεμψε στη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή, κατά την οποία άσκησε οξεία κριτική στους χειρισμούς του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά.

Ο Δημήτρης Σταμάτης είναι και αυτός που έκλεισε το ραντεβού των τριών αρχηγών για τη Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να ξεκαθαριστούν πολλά αναφορικά με τη λειτουργία αλλά και το μέλλον της τρικομματικής κυβέρνησης.
Keywords
Τυχαία Θέματα