Παραδόθηκαν 12 εργατικές κατοικίες στη Σάμο

Δώδεκα νέες εργατικές κατοικίες στο Καρλόβασι της Σάμου, παραδόθηκαν από τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Β. Κεγκέρογλου. "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα ο ΟΕΚ και το υπουργείο Εργασίας στέκονται στο ύψος των περιστάσεων σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, παραδίνοντας στις οικογένειες που το δικαιούνται τις κατοικίες τους", δήλωσε μετά την παράδοση ο υφυπουργός Εργασίας και σημείωσε
ότι το Υπουργείο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Οργανισμός να εκπληρώσει το σύνολο των υποχρεώσεών του απέναντι στους δικαιούχους του.

"Το πρόγραμμα της επιδότησης ενοικίου υλοποιείται χωρίς προβλήματα και είμαστε στην τελική φάση της επεξεργασίας των νέων δανειοδοτικών προγραμμάτων", τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου.

Στις 14.00 το μεσημέρι, ο κ. Κεγκέρογλου θα παραστεί στην παράδοση 16 κατοικιών στη Γουμένισσα του Κιλκίς και στις 18:30 στη Νιγρίτα Σερρών για την κλήρωση 28 κατοικιών.

Μαζί με τον υφυπουργό, σε Σέρρες και Κιλκίς, θα βρεθεί και η πρόεδρος του ΟΕΚ, κ. Γεωργία Κωτίδου, ενώ στην κλήρωση θα παρευρεθεί και ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γιάννης Μαγκριώτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα